Liberec a Start čekají o víkendu zajímavé zápasy Foto: Jaroslav Appletauer, FBC Liberec Liberec a Start čekají o víkendu zajímavé zápasy Foto: Jaroslav Appletauer, FBC Liberec
7. 1. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Liberec v dalším zápase bojuje o play off, ve šlágru Tatran s Bohemians

 



Při účasti FBC Ostrava na Champions Cupu se o víkendu odehraje pouze pět utkání Extraligy žen, Ostrava si totiž svůj duel předehrála a Olomouc porazila 6:0. O víkendu se tak můžeme těšit především na souboj Liberec – Mladá Boleslav a derby Bohemians – Tatran.

Program 16. kola Extraligy žen

Crazy girls FBC Liberec – MITEL Florbalová akademie MB
Sobota, 15:00, SH ZŠ Dobiášova Liberec

Liberec musí bezpodmínečně vyhrát za tři body, pokud chce zaútočit na pozice zajišťující play off. Mladé Boleslavi se v ročníku příliš nedaří, nicméně v posledních kolech to vypadá, že přeci jen trochu snížila výkonnostní manko. Liberec je přesto favoritem a dá se očekávat, že si za svou šancí půjde velmi aktivním výkonem.
Tip Florbal.cz: Výhra Liberce za 3 body

Panthers Praha – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota, 15:00, SH ZŠ Rudná
V Rudné bude k vidění souboj prvního týmu s posledním. Oproti minulým rokům není Rudná špatně dobyvatelná pevnost, Panthers se v letošní sezóně nedaří. Vítkovice jsou obrovským favoritem a jejich případná ztráta by byla obrovským překvapením.
Tip Florbal.cz:
Výhra Vítkovic za 3 body

Finance Novák FBK Jičín – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Neděle, 15:00, Sportovní areál Jičín
Duel, který je prestižní především tím, že na straně Jičína působí několik hráček, které dříve bojovaly za barvy Chodova. Favorit je zřejmý, pro Jičín může hrát určitou motivaci fakt, že Chodov ztratil bod s Olomoucí, která se prezentuje agresivním stylem florbalu. Další ztrátu ale Pražanky jistě nebudou chtít připustit.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

FbŠ Bohemians – PSN Tatran Střešovice
Neděle, 15:00, Jedenáctka VS

Pražské derby mezi Bohemians a Tatranem bude současně reprízou semifinálového duelu Poháru Českého florbalu. Favoritem je znovu Tatran, pro který se jistě bude jednat o hodnotnou přípravu na finálový duel. Proti Bohemians by měl prokázat obecně vyšší kvalitu týmu a zvítězit.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

FAT PIPE Tigers Start98 – Bulldogs Brno
Neděle, 16:00, SH Jižní Město
Program zakončí souboj dvou týmů, které prožívají velmi povedenou sezónu. Favoritem budou hráčky Bulldogs, kterým zápasy proti tabulkově shodně postaveným soupeřům sedí, Start ale v posledních zápasech prokazuje, že se nezalekne žádné výzvy. Náš dílčí tip? Počítejte s tím, že by v tomto ofenzivním duelu mohlo padnout skutečně dost branek.
Tip Florbal.cz: Výhra Bulldogs za 3 body

 


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*