Šlágrem programu je souboj Chodova s Bulldogs Brno. Foto: Bulldogs Brno Šlágrem programu je souboj Chodova s Bulldogs Brno. Foto: Bulldogs Brno
18. 2. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Sobotní Extralize žen dominuje souboj Lvic s Buldočkami

 



Všech pět zápasů 21. kola Extraligy žen se odehraje v sobotu. Ten šestý, mezi Jičínem a Vítkovicemi se již předehrál, šlágrem programu je tak jednoznačně souboj Chodova s Bulldogs Brno. Odehraje se také utkání mezi Libercem a Olomoucí nebo pražské derby mezi Bohemians a Startem98.

Program 21. kola Extraligy žen

FBS Olomouc – Crazy girls FBC Liberec
Sobota, 14:00, SH Čajkaréna Olomouc
Oba týmy preferují ofenzivní styl florbalu, proto by se dala v Olomouci očekávat zajímavá přestřelka, ve které by mohlo padnout více než 12 branek. Pro oba týmy se současně může jednat o zajímavou přípravu na další fázi soutěže: v případě Liberce na play down, v případě Olomouce pak play off.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – Panthers Praha
Sobota, 17:00, ČPP Aréna Ostrava
Ve druhém utkání programu se utkají florbalistky FBC Ostrava proti Panthers. Bývaly doby, kdy Panthers dokázaly přivézt z Ostravy bodový zisk, jenže v letošním ročníku se tým trápí a jeho bodový zisk by byl velkou senzací. Jednoznačným favoritem je FBC Ostrava.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Bulldogs Brno
Sobota, 18:30, SH Jižní Město
Jednoznačným šlágrem programu je souboj Chodova s Bulldogs Brno. Už první utkání bylo extrémně vyrovnané, Buldočky si navíc v minulém týdnu vyšláply také na Vítkovice. Je těžké predikovat, jestli se na Jižním Městě odehraje gólóvá přestřelka
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

FbŠ Bohemians – FAT PIPE Tigers Start98
Sobota, 19:00, Jedenáctka VS
Pražské derby mezi Bohemians a Startem98 by mohlo nabídnout další ofenzivní představení. Oba týmy se mohou již v klidu připravovat na play off, kde mají jistý postup a současně ví, že skončí mezi volitelnými týmy. Proto mohou v utkání nacvičovat různé herní situace.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians za 3 body

PSN Tatran Střešovice – MITEL Florbalová akademie MB
Sobota, 19:00, STODOLA Aréna Střešovice
Program zakončí další zápas, ve kterém je favorit zřejmý. Tatran bojuje o 3. místo v tabulce, naopak Boleslav se musí zkonsolidovat směrem před play odwn.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*