Vítkovice a Chodov se utkají v posledním kole základní části. Foto: Otakar Prášek, Florbal Chodov Vítkovice a Chodov se utkají v posledním kole základní části. Foto: Otakar Prášek, Florbal Chodov
26. 2. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Základní část Extraligy žen uzavře souboj dvou nejlepších týmů a Tatranek s Buldočkami

 



Extraliga žen zažije velké zápasové finále, co se zápasů týče. Na Dubině se totiž utkají Vítkovice s Chodovem, v Brně pak domácí Buldočky vyzvou Tatran Střešovice. V dalších zápasech se například Liberec utká s Bohemians nebo Jičín se Startem98. Zápas mezi Mladou Boleslaví a FBC Ostrava se již předehrál.

Program 22. kola Extraligy žen

Crazy girls FBC Liberec – FbŠ Bohemians
14.00, SH ZŠ Dobiášova Liberec
Hned první utkání, které se jako jediné nehraje od 16 hodin může být poměrně zajímavé. Oba týmy se připravují na rozdílnou část soutěže, nicméně mezi sebou si to mohou rozdat bez tlaku, což by mohlo vést k zajímavému zápasu. Náš dílčí tip? V zápase padne 12 a více branek.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians za 3 body

1.SC TEMPISH Vítkovice – FAT PIPE FLORBAL CHODOOV
16:00, SC Dubina Ostrava
Utkání mezi Vítkovicemi a Chodovem by mělo být pomyslnou třešničkou na dortu posledního extraligového kola. Utkají se dva nejlepší týmy základní části, pro které se jistě bude jednat o kvalitní přípravu na play off. Ačkoliv nelze předpokládat, že v zápase padne hodně branek, jeho kvalita by měla být velmi vysoká a určitě bude stát za vidění.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

Bulldogs Brno – PSN Tatran Střešovice
16.00, SH SportPoint Brno
Přímý souboj o 3. místo v tabulce. Pro jeho zisk musí Tatran získat tři body, proti sobě ovšem bude mít houževnatého soupeře, který dokázal potrápit také Vítkovice. Toto utkání je druhým jednoznačným šlágrem posledního kola. Náš tip? V tomto zápase bude záležet na každé vstřelené brance.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 2 body

Panthers Praha – FBS Olomouc
16:00, SH ZŠ Rudná
Panthers se připravují na souboj o setrvání v nejvyšší soutěži, Olomouc zase na play off. Pro oba týmy se bude jednat o zajímavé přípravné utkání, jeho favorit je daný v týmu Olomouce.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

FAT PIPE Tigers Start98 – Finance Novák FBK Jičín
16:00, Jedenáctka VS
Posledním zápasem k analýze je souboj Startu98 a Jičína. Potenciálně velmi ofenzivní duel, ve kterém by mohlo padnout více než 15 branek. Oba týmy se útočné aktivity rozhodně nebojí a v utkání se tak můžeme dočkat množství gólových situací. Pro pražský tým by mohla promluvit také větší šíře kádru.
Tip Florbal.cz: Výhra Startu98 za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*