18. 4. 2023 Podcasty (6) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Superfinálové drama vyneslo po osmi letech titul pro Tatran

 



Poprvé od roku 2015 uzmul mistrovskou trofej ve florbalové superlize střešovický Tatran. V prodloužení superfinále obstaral vítěznou branku proti Vítkovicím Matěj Havlas. Měl přesto Tatran namále? A jaká podívaná se v superfinále divákům servírovala?

O tom všem byla řeč v novém díle Florbal.cz podcastu. Jeho hosty byli komentátor ČT sport Ondřej Zamazal. A (nejen) florbalový novinář a bývalý superligista Jakub Švejkovský. V závěru nebude chybět povídání o Extralize žen s Michalem Dannhoferem.

I. část – 0:00
Superfinále Livesport Superligy
II. část – 37:00
Superfinále Extraligy žen


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • Bootham napsal:

    Hezký rozbor Superfinále.
    Transfery hráčů z Vítkovic do Bolky začalo duo Jan Jelínek, Petr Kološ v sezóně 2014/2015 i když Kološ šel ze zahraničního klubu a pak dále ex Vítkovičtí Tomašík, Suchánek, Tokoš…zda přibude Delong, Besta se uvidí, nicméně Bolka je schopna nabízet podmínky, kterým se těžce konkuruje v české Superlize. Pokud florbal má jít cestou poloprofesionálního/profesionálního sportu, tak jedině dobře, že zde je tým který ukazuje cestu ostatním klubům. U Tatranu se mi zase líbí jak pracuje marketingově, tam určitě pochvala Martinu Šindeláři a jeho týmu. Ještě mě napadlo, když se v podcastu zmiňovalo jméno Tomáše Veltšmída, jakožto končícího v realizačním týmu Vítkovic, tak jsou spekulace, že se jeho syn Lukáš Vetšmíd vrací ze Švýcarska a míří právě do Bolky. Tak i to může být ten důvod jeho odchodu/pauzy ve Vítkovicích.

  • venda napsal:

    veltsmid ma podepsano v churu, ty chuju

  • Tomáš napsal:

    Zdar ano končím v realizáku a nemá to nic společného s Lukanem 😀 😀 ten opravdu podepsal ve Švýcarsku 😀 😀

  • Karel napsal:

    Nevíte proč nebyl Piskacek ani na střídačce?

    • ADALBERT napsal:

      Podle mě pouze velikost soupisky – 20 hráčů a on byl 21. Představuji si, že se rozhodovalo mezi Braufergrem, Kúnem a Piskáčkem. Vzhledem k tomu, že v superfinále potřebuješ případně oživit hru útočníkem, tak dostali přednost první jmenovaní. Navíc univerzálové Vavroušek, Eliáš, Tlapák, Sádlo můžou v obraně zahrát srovnatelně jako útoku, takže tam je dostatečná zastupitelnost a variabilita. Chudák to prostě odsral.

      • Brousek napsal:

        Tak já bych to viděl spíš proto, že odchází do Švýcarska po sezoně a Tatran spíš nabídl místo a zkušenosti hráčům, kteří tam budou nadále působit. Kvalitou Piskáček strčí Brautfergera, Kúna, Eliáše i spoustu dalších do kapsy. Nehrál z neflorbalových důvodů.

Napsat komentář

*