Jiří Petr míří do Red Ants. Foto: Start98 Kunratice Jiří Petr míří do Red Ants. Foto: Start98 Kunratice
28. 4. 2023 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Ze Startu do Red Ants! Kouč Petr bude asistentem ve Švýcarsku, kam jde také Hanzlíková. Doufám, že splatím důvěru, říká

 



Kouč Jiří Petr míří ze Startu98 do švýcarských Red Ants. Bude asistentem hlavního trenéra Pascala Leua u elitního ženského týmu. Pro jedenatřicetiletého trenéra se jedná o první zahraniční zkušenost. Společně s ním míří ze Startu98 do stejného týmu také útočnice Tereza Hanzlíková. 

Před trenérem Jiřím Petrem se otevírá zajímavá příležitost, v následujících dvou letech totiž bude asistentem hlavního trenéra Pascala Leua u žen Red Ants, v kádru bude mít například slovenskou reprezentantku Dominique Schnetzer.

„Jsem nadšený z této příležitosti a těším se na tuto novou zkušenost a úplně jiné florbalové prostředí. Velké díky patří Red Ants za tuto příležitost a doufám, že splatím jejich důvěru. Na sezónu už se moc těším,“ přinesl oficiální facebookový profil oddílu Petrův komentář.

V minulé sezóně skončily florbalistky Red Ants na sedmém místě v základní části, následně podlehly 0:4 na zápasy ve čtvrtfinále pozdějším mistryním Kloten-Dietlikon Jets. Na své druhé zahraniční angažmá se vydá do stejného oddílu také útočnice Tereza Hanzlíková, která naváže na jednozápasové působení v Zugu.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*