Extraligu žen otevře souboj mezi FBC Ostrava a Bulldogs Brno Foto: FBC Ostrava Extraligu žen otevře souboj mezi FBC Ostrava a Bulldogs Brno Foto: FBC Ostrava
12. 6. 2023 Extraliga žen (2) KOMENTÁŘŮ

Extraliga žen začne soubojem FBC – Bulldogs, v prvním kole také duel Znojmo – Židenice

 



Nejvyšší soutěž žen zná své rozlosování. V prvním soutěžním kole se proti sobě v pravděpodobném šlágru postaví FBC Ostrava a Bulldogs Brno, dočkáme se také souboje nováčků mezi Znojmem a Židenicemi. Třetí nováček soutěže z Třince přivítá doma Bohemians.

Každé soutěžní kolo nabídne v Extralize žen pět duelů, jeden tým musí při lichém počtu účastníků soutěže pauzírovat. Do prvního kola tak nezasáhne Tatran Střešovice, Pražanky čeká soutěžní premiéra až ve druhém kole na půdě Liberce.

Už ve třetím kole se proti sobě postaví Tatran s Chodovem, první reprízy Superfinále v podobě ostravského derby se dočkáme na začátku listopadu v rámci devátého kola a výhodu domácího prostředí bude mít FBC Ostrava.

Základní část skončí 25. února, o týden dříve pak pro florbalistky Vítkovic, které budou v rámci posledního kola „lichým týmem.“

Program 1. kola Extraligy žen:

Crazy girls FBC Liberec – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – Bulldogs Brno
FBC Intevo Třinec – FbŠ Bohemians
TJ Znojmo LAUFEN.CZ – K1 Florbal Židenice
FBS Olomouc – 1. SC TEMPISH Vítkovice


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Tf napsal:

    Není na českém florbale úplně jiné rozlosování prvního kola?

    • Dobrý den,

      při tvorbě článku jsem vycházel z uveřejněných rozpisů na webu Českého florbalu, který následně svůj článek upravil, proto jsou nyní ve shodě.

      S pozdravem
      Bc. Michal Dannhofer / Florbal.cz

Napsat komentář

*