Pavel Brus v průběhu Ostravských her 2023. Foto: Pavel Netolička Pavel Brus v průběhu Ostravských her 2023. Foto: Pavel Netolička
14. 6. 2023 Ostatní (0) KOMENTÁŘŮ

Pavel Brus je zpět ve Vítkovicích, povede juniory a dorostence. Pořádně je připraví, těší se Krásný

 



Pavel Brus se po šesti měsících vrací na klubovou scénu. Navzdory jiným nabídkám to je znovu v řadách Vítkovic, kde nově povede jako šéftrenér kategorie juniorů a dorostenců. Naváže tak své působení u superligového týmu, které v prosinci skončilo předčasně.

Zpráva o jeho konci na lavičce superligových Rytířů způsobila na konci prosince velký rozruch, nyní se Pavel Brus do Vítkovic po šesti měsících vrací, nyní jako šéftrenér kategorií dorostenců a juniorů. „Jak jsem avizoval již v prosinci, velmi jsem stál o to, abychom s Pavlem mohli dále spolupracovat. Je to skvělý trenér a charakterní člověk. Jsem proto velmi rád, že jsme se dohodli, že převezme juniory a dorostence. Pavel je zárukou, že ty naše mlaďochy pořádně připraví na dospělý florbal,“ uvedl v tiskové zprávě oddílu prezident Tomáš Krásný.

Pavel Brus, asistent Jaroslava Berky u reprezentace mužů, otevřeně řekl, že měl také nabídky ze zahraničí, kde působil ve Finsku a Švýcarsku, nakonec se ale rozhodl znovu pro Vítkovice. „Od prosince jsem měl více času se zastavit a analyzovat, co dál. Přestože existovaly zajímavé nabídky, kde pokračovat, po zvážení všech pro a proti jsem dospěl k závěru, že aktuálně bude nejmoudřejší zůstat v Ostravě, věnovat se rodině a rozvíjet své projekty odsud, v čele s mou srdcovkou Salibandy. U trénování chci zůstat a rozvíjet hráče i hru. Rozhodl jsem se věnovat juniorům a dorostencům,“ vyjádřil se v tiskové zprávě.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*