Vladimír Fuchs jde na lavičku žen Tatranu Střešovice Foto: Tatran Střešovice Vladimír Fuchs jde na lavičku žen Tatranu Střešovice Foto: Tatran Střešovice
19. 6. 2023 Extraliga žen (1) KOMENTÁŘŮ

Tah legendou: na lavičku žen Tatranu míří Vladimír Fuchs. Tatran je můj domov, říká

 



Ženy Tatranu Střešovice obmění své trenérské vedení. Nově je povede dvojice Vladimír Fuchs – Pavel Hudík z pozice hlavních trenérů. Dosavadní trenér Marek Michálek u týmu zůstane jako asistent, přičemž bude také hlavním trenérem juniorek. Vladimír Fuchs tak naváže na své působení v ženské složce BLACK ANGELS.

Vladimír Fuchs je jednou z největších legend Tatranu Střešovice, v jehož dresu slavil deset mistrovských titulů. Svou trenérskou kariéru v ženské složce ale dosud spojil téměř výhradně s BLACK ANGELS. „Těším se, že budu trénovat svůj domácí tým. Strávil jsem krásných osm let u dívčích týmů v Blecích. Moc mě ta práce bavila, ale přeci jenom tam bylo neustále takové to rozpůlené srdce. Teď se moc těším, protože tam už to bude bez kompromisů, protože Tatran je můj domov,“ uvedl ve videu, kterým Tatran již tradičně představil nového člena realizačního týmu extraligového družstva.

Fuchs, kterého si mladší generace florbalistů a florbalistek asi vybaví především jako experta ČT Sport, chce elitnímu týmu žen předávat své zkušenosti. „Předpokládám, že moje role bude v tom, abych přinesl prvky, jako jsou velká zkušenost či schopnost analýzy. Určitě mám i dostatečný věkový i hodnotový odstup od holek, protože představuji jinou generaci. To tam přinese něco, co možná týmu dosud chybělo v posledních letech. Jsem rád, že v tom mohu týmu přispět a jsem přesvědčený, že florbalové myšlení nás spojuje a principy, co chceme hrát a dělat na hřišti budou shodné,“ říká.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Hugo napsal:

    Tah a nebo patřičný po.eb Blacků…aspoň víme, proč nešli sami nahoru, vykrádačka zevnitř. A florbal cz dost ztrácí na kvalitě. už jen opisuje staré.

Napsat komentář

*