Mladá Boleslav přivedla dva talentované florbalisty. Foto: Florbal MB Mladá Boleslav přivedla dva talentované florbalisty. Foto: Florbal MB
2. 8. 2023 Superliga (9) KOMENTÁŘŮ

Z Hattricku do Boleslavi. Rozkvetou ve fantastické hráče, říká Pacák o Eliášovi s Vařechou

 



Řady florbalistů superligové Mladé Boleslavi se rozrostly o dva talentované florbalisty z Hattricku Brno. Do města automobilů totiž míří sedmnáctiletý Jáchym Eliáš a ještě o rok mladší Jakub Vařecha. Podle generálního manažera Tomáše Pacáka oba florbalisté rozkvetou ve fantastické hráče.

Mladá Boleslav dosud oznámila příchod dnes již exvítkovického dua Adam Delong – Jiří Besta, nyní jde ještě více směrem do budoucna, ačkoliv oba talentovaní florbalisté budou patřit do superligového kádru trenéra Naavy.

„Náš tým je v procesu přestavby a v Jakubovi a Jáchymovi vidíme výjimečně talentované hráče, kteří by dříve nebo později přerostli své domácí prostředí. Chtěli jsme, aby jejich dalším krokem byla Mladá Boleslav. S Hattrickem Brno jsme začali plánovat, jak by spolupráce mohla probíhat. Kluci se zapojili do našich tréninků a letních testovacích zápasů a prokázali, že své místo v našem superligovém kádru si obhájí už teď,“ popisuje na klubovém webu generální manažer Tomáš Pacák.

Jáchym Eliáš s Jakubem Vařechou tak nakonec míří do Boleslavi rychleji, než se čekalo. „Pro přesun se rozhodli už nyní a my jsme s Hattrickem našli shodu na podobě přestupu. Chceme, aby Jakub a Jáchym rozkvetli ve fantastické hráče. Oba jsou součástí nově se tvořícího juniorského nároďáku stejně jako řada dalších našich hráčů. To nám dává naději, že nás čeká světlá budoucnost,“ říká generální manažer.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • ze t napsal:

    Zločin a vzkaz do Bolky: kdo s čím zachází, tím taky schází. Brno je ostuda florbalové mapy ČR! Koubek, Mikšl, Mlčoušek = pánové běžte škodit jinam!

  • MIB napsal:

    Škoda, myslím, že by tým jako Bolka měl být schopen si nějaké hráče vychovat a ne že budou chodit Korych a další bez jakékoliv šance pryč a místo nich budou vybírat ostatní kluby

  • ttt napsal:

    kdo prosím rozkvetl kdy v Bolce?

  • geroj napsal:

    Punčochář, Hemerka a Koláčný + tihle dva = petka z Brna made in Bolka. Brno budíček!

    • anobrno napsal:

      co tím proboha myslíte? Pamatuje si vůbec někdo lajnu Havířova s Matějem Jendrišákem? Nikdo…Prostě Bolka má sílu, ambice, tak hráči jdou za lepším…
      problém by byl, kdyby Brno nevychovávalo tyto hráče, to bych vyčítal pak těm klubům…
      Mlčouška do brněnského florbalu nepočítejte, to je hrobař florbalu v česku…

  • Bolka napsal:

    At vsem zavistivcum a exotum klidne praskne cevka…Bolka jedeeem…

  • Bolka napsal:

    Nenakupuje pouze ten kdo je neschopny sehnat penize…Je to normalni stahovat talentovanou mladez…

Napsat komentář

*