Ženy čeká turnaj série Euro Floorball Tour v Ústí nad Labem. Foto: Český florbal Ženy čeká turnaj série Euro Floorball Tour v Ústí nad Labem. Foto: Český florbal
29. 8. 2023 Reprezentace žen (0) KOMENTÁŘŮ

Hustý Ústí! Top florbal, soutěže o deset tisíc, otevřený trénink, Street a spousta dalšího

 



Turnaj Euro Floorball Tour ozdobí sportovní konec léta v Ústí nad Labem už během nadcházejícího víkendu. Fanoušci se mohou těšit nejen na pořádné bitvy, ale také na bohatý doprovodný program a speciální fanzónu. Přímo v hale můžete vyhrát vouchery na 10 000 korun od partnera české reprezentace společnosti Puma.

Během každého českého zápasu budou mít dva fanoušci šanci si přímo na povrchu ve Sportcentru Sluneta vystřelit voucher na 10 000 korun od Pumy. Stačí během druhé pauzy trefit přes celé hřiště otvor v brance a desítka na nákup sportovního vybavení od partnera české florbalové reprezentace je vaše! O přestávkách diváky čeká i další zábava, o kterou se postará i spolupořadatelský oddíl Florbal Ústí. Zkrátka se bude neustále něco dít.

Už ve čtvrtek si přijdou florbalové fanynky a florbaloví fanoušci na své. Ve Sportcentru Sluneta proběhne otevřený trénink české reprezentace, který odstartuje v 19.00. Vstup na něj je zdarma a den před turnajem tak budete moci nasát fluidum místa, kde se o den později rozhoří ty největší světové bitvy. Zároveň máte šanci nahlédnout pod pokličku toho, jak vypadá trénink těch nejlepších hráček a inspirovat se tak i pro svou vlastní přípravu.

>> Zajistěte si včas místo! Vstupenky koupíte v síti Ticketportal

Fanzóna přímo u Slunety také ožije florbalem

Vedle dějiště největšího ženského florbalového turnaje v Česku za poslední roky vyroste fanzóna, ve které najdou fanoušci řadu stánků, kde mohou osvědčit svůj florbalový um, prohlédnout si výstavu věnovanou třicetileté historii florbalu v České republice. K dispozici bude dále stánek s malbami na obličej, děti se budou moci vyřídit na Air Tracku, který zajistí nedaleké zábavní centrum Jump family. Na stánku hlavního partnera Českého florbalu pivovaru Holba si budete moct koupit občerstvení a užít si spoustu další parádní zábavy.

V sobotu se přímo v areálu fanzóny odehraje turnaj Street Floorball League, kterým vyvrcholí šestý ročník této oblíbené letní série. Spolu se SFL dorazí také stánek Bageterie Boulevard a OZP, která nabídne všem zdarma sportovní masáže. V pátek se na venkovním hřišti představí v rámci speciálního turnaje holky od kategorií elévek po starší žačky z různých florbalových klubů z Ústecka, které si s sebou mohou přivézt i kamarádku, která nehraje florbal závodně. V neděli se mohou návštěvníci Slunety těšit na turnaj starších žákyň pod otevřeným nebem, ve kterém se představí hráčky domácího Ústí nad Labem, Litvínova, Lovosic a Podbořan.

Udržitelné Ústí

Jak je již na akcích Českého florbalu zvykem, tak nebude chybět ani podpora udržitelnosti. Na místě můžete pomoci dobré věci. Vhozením zálohovaného kelímku do speciálního Haimaboxu darujete 50 korun na konto organizace Haima, která pomáhá onkologicky vyléčeným dětem v návratu zpět do běžného života, případně bude možné navázat zlatou stuhu ve fanzóně. Na Slunetě budete moci také odevzdat staré a nepoužívané mobilní telefony do speciálního boxu Remobilu. Tyto mobily budou poté rozebrány na prvočinitele, které poslouží k další výrobě elektroniky. Za každý telefon navíc daruje Remobil deset korun na konto České olympijské nadace. Samozřejmostí bude také třídění odpadu, které probíhá v koordinaci s partnerem Ekokom.

Rozpis zápasů EFT žen

Pátek 1. září
16.00 Švýcarsko – Švédsko
19.20 Česko – Finsko

Sobota 2. září
15.30 Švédsko – Finsko
19.20 Česko – Švýcarsko

Neděle 3. září
12.00 Finsko – Švýcarsko
15.30 Česko – Švédsko

Ceník vstupenek

Celodenní vstupné (pátek, neděle)
1. kategorie: 390 Kč
2. kategorie: 250 Kč

Jednotlivé vstupné (sobota)
Česko – Švýcarsko
1. kategorie: 340 Kč
2. kategorie: 230 Kč

Finsko – Švédsko
1. kategorie: 150 Kč
2. kategorie: 100 Kč


Autor: Tisková zpráva Českého florbalu



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*