7. 9. 2023 Podcasty (5) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: O nové sezoně, změnách v superlize, placených přenosech a ženském florbale

 



Také v nové sezoně 2023/2024 se můžete těšit na pravidelné podcasty v režii Florbal.cz. V prvním díle ročníku, který už nezadržitelně klepe na dveře byla řeč o všech zajímavých tématech, které přineslo velmi horké léto. Zmapovali jsme dění v Livesport Superlize a Extralize žen, řeč byla také o placených přenosech z elitních soutěží a na závěr jsme probrali také povedený ženský turnaj série EuroFloorball Tour v Ústí nad Labem.

Největším tématem florbalového léta nakonec nebyly přesuny Adama Delonga s Jiřím Bestou do Mladé Boleslavi, přestupy Filipa Langera s Ondřejem Němečkem do Storvrety ani masivní odchod českých hráčů do finské F-Liigy.

Největší pozornost na sebe strhla nová streamovací platforma Českého florbalu, na které je nově možné sledovat přenosy z elitních soutěží. Za pár dnů také pro české týmy začne Champions Cup 2024, ve kterém vyzvou švýcarské týmy.

Všechna tato témata byla součástí Florbal.cz podcastu. Hosty moderátora Gustava Ondrejčíka byli florbalový novinář a komentátor Nova Sport Tomáš Rambousek, novinář Oliver Gold a redaktor webu Florbal.cz Michal Dannhofer.

I. část – 0:00
Preview Livesport Superligy
II. část – 38:00
Preview Extraligy žen


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • podcast napsal:

    supr rozebrane kluci, snad by mohli podcasty vychazet trosku pravidelneji, vzdycky si rad poslechnu vase nazory na deni ve florbalovem rybnicku

    • Gustav Ondrejčík napsal:

      Děkujeme za přízeň! Pokusíme se zvýšit frekvenci a vydávat podcast častěji.

  • PJ napsal:

    Díky za podcast, akorát si pořiďte mikrofony a nemluvte do kalkulaček, hrozně špatně se to poslouchá.

    • Gustav Ondrejčík napsal:

      Omlouvám se a děkujeme za zpětnou vazbu. Bohužel jsme bojovali nejprve s připojením a zapomněli trochu vyladit zvuk, do příště vylepšíme. Zvuková podoba v aplikacích je upravena (Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts) a o malinko lepší, tak aspoň tak. Do příštího dílu slibujeme, že si na technickou stránku dáme pozor.

  • flrbl napsal:

    souhlas, je to dost potichu a to si dávám všechno na max

Napsat komentář

*