16. 10. 2023 Podcasty (1) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: Livesport Superliga pod drobnohledem, nový expert zhodnotil Spartu i ostravské FBC

 



Dva týdny uběhly jako voda a redakce Florbal.cz tak připravila další pokračování Florbal.cz podcastu. Moderátorského postu se ujal Jakub Švejkovský, který měl za hosty Olivera Golda, Tomáše Rambouska a premiérově také Radima Ivana. Na přetřes přišly témata z uplynulých dvou víkendů, díky Radimu Ivanovi jsme se pak podívali zevrubně také na FBC Ostrava.

Tomáš Rambousek a Oliver Gold jsou již stálými experty Florbal.cz, pod moderátorskou taktovkou Jakuba Švejkovského měl ale v pondělním díle Florbal.cz podcastu premiéru Radim Ivan, který prošel Vítkovicemi, FBC Ostrava i Otrokovicemi.

Díky němu jsme mohli podrobně rozebrat ostravské FBC, řeč ale byla také o dalších tématech. Ženské okénko jako již tradičně obstaral redaktor Florbal.cz Michal Dannhofer.

I. část – 0:00
Výhra Sparty nad dosud suverénní Boleslaví a překvapení na Chodově v podání SKV
II. část – 31:55
Ostravské derby a nepříznivá situace FBC
III. část – 46:50
Chodov na čele a další vývoj v Extralize žen


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • flrbl napsal:

    Nebylo tam vlastně skoro nic řečeno, tenhle díl se moc nepovedl. Zkuste jít více do hloubky, klidně o míň tématech. Mluvit o každém zápase a říct tam jenom jo tyhle vyhráli, to je zajímavý, uvidíme jak budou hrát dál… to se toho člověk moc nedozví.

Napsat komentář

*