Chodov bere 2 body po výhře na nájezdy. Foto: Florbal Chodov Chodov bere 2 body po výhře na nájezdy. Foto: Florbal Chodov
31. 10. 2023 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov odstartoval projekt PINK Bubble dvěma body proti Liberci před televizními kamerami

 



Florbalový Chodov se po čtyřech letech rozhodl znovu spojit síly s nadací PINK BUBBLE a v rámci listopadu budou jeho týmy nastupovat v růžových dresech na podporu organizace. Oficiálně kampaň začala dnešním televizním utkáním s Libercem, ve kterém Chodov zvítězil po nájezdech a posunul se na druhé místo tabulky.

Utkání před televizními kamerami nabídlo zajímavý zápas, ve kterém nepadlo příliš mnoho branek, přesto ale byl zajímavý. Skóre otevřel na konci první třetiny hostující kapitán Wiener, ve druhé části nejprve vyrovnal Vávra, Liberec ale znovu vedl díky Kopeckému, znovu pak srovnal Ondrušek.

Ve třetí třetině se nejprve trefil Faksa, do nastaveného času pak zápas poslal Matoušek. Prodloužení ale branku nepřineslo, proto se muselo rozhodnout v samostatných nájezdech. Z šesti exekutorů byl úspěšný pouze ten úplně první: Tichý uspěl s rychlou stahovačkou do forhendu.

„Věděl jsem, co budu dělat, většinou to takto jezdím, takže jsem přesně věděl, co chci udělat, navíc brankáře Chlada znám, jsem rád, že se to povedlo. Jsem velký hokejový fanda, v něm se pomalu nejezdí, myslím si, že moment překvapení je pak větší, než když si to půl hodiny rovnáte. Dva body jsou pro nás zisk a jako vítězství, Liberec byl za mě po větší část zápasu lepší,“ řekl autor nájezdu v přenosu České televize.

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FBC Liberec 4:3pn
branky: 24. Marek Vávra, 39. Tom Ondrušek, 57. Marek Matoušek, N Milan Tichý – 19. Vojtěch Wiener, 35. Jakub Kopecký, 51. Jakub Faksa; rozhodčí: Jiří Kropáček – Tomáš Novák; vyloučení: 1 + Jiří Bauer OS:2; využití: 0:0; diváků: 568; zásahy brankářů: Karel Hodík 11 – Petr Chlad 16; po třetinách: 0:1, 2:1, 1:1, 0:0


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*