13. 11. 2023 Podcasty (4) KOMENTÁŘŮ

Florbal.cz podcast: O reprezentaci a Superlize s Davidem Podhráským, o Olomouci s Řehákovou

 



Další díl Florbal.cz podcastu je tady. Řeč byla o mužské reprezentaci, která opanovala turnaj Euro Floorball Tour ve Švédsku, ženská reprezentace zase pozná nominaci na MS žen do Singapuru. Hosty tentokráte byli také trenér Chodova David Podhráský a kapitánka žen FBS Olomouc Eva Řeháková.

Uplynulé dny byly na florbalové události bohaté, takže v tomto díle Florbal.cz podcastu je skutečně o čem diskutovat. Mužská reprezentace opanovala turnaj série Euro Floorball Tour v Malmö, ženská reprezentace zase zná nominaci na světový šampionát v Singapuru.

Trenér Chodova David Podhráský pro nás navíc probral dění v Livesport Superlize, kapitánka Olomouce Eva Řeháková pak promluvila o štice nejvyšší ženské soutěže. Tradičními hosty pak byli Tomáš Rambousek, Oliver Gold a Michal Dannhofer.

I. část – 0:00
Olomouc štikou Extraligy žen a vývoj v soutěži
II. část – 18:55
Nominace reprezentace žen na mistrovství světa
III. část – 31:20
Mužský nároďák ovládl EFT, co k tomu vedlo?
IV. část – 56:45
Forma Vítkovic, Boleslavi, Chodova a SKV


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • ADALBERT napsal:

    Když čtu, že bude tradiční host Oliver Gold, tak to ani nepouštím. Přitom bych si o florbale rád něco poslechl, ale zajímavého, ne jeho nekonečně mluvení a nic neříkání.

    • K. napsal:

      Ty jsi zlý. Ta to přeskoč ne. Mě třeba Oliver nijak nevadí 🙂

      • hudino napsal:

        Projev, hlas atp. v pohodě, ale obsah za mně taky spíš nic než moc. „Nechci nikoho obviňovat“, „Rozhodně neříkám, že XX, ale“, „řekli jste to přesně“.
        Obecné fráze bez infa navíc.

  • dudacek napsal:

    To byl zase rozbor nominace repre žen, proč tak podrobně?

Napsat komentář

*