Olomouc proti Vítkovicím, to by měl být šlágr kola. Foto: FBS Olomouc Olomouc proti Vítkovicím, to by měl být šlágr kola. Foto: FBS Olomouc
19. 11. 2023 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Olomouc vyzve Vítkovice, Bulldogs se postaví FBC Ostrava

 



Druhá polovina základní části ČEZ Extraligy startuje a nabízí hned několik zajímavých zápasů. Především se na Dubině utkají Vítkovice s Olomoucí, chybět nebude ani zápas Bulldogs Brno s FBC Ostrava. Dojde také na souboj nováčků a Bohemians přivítají Třinec.

Program 12. kola ČEZ Extraligy

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Crazy girls FBC Liberec
14:00, SH Jižní Město
Nedělní program začíná zápasem, jehož favorit je zřejmý asi nejvíce. Chodov dal rázně zapomenout na porážku od Olomouce a po dvou vítězstvích je zpět na bodové vlně. Proti Liberci by měl potvrdit svou větší kvalitu, dá se ale očekávat, že od Crazy girls nedostane nic zadarmo.
Tip Florbal.cz:
Výhra Chodova za 3 body

TJ Znojmo LAUFEN CZ – K1 Florbal Židenice
14:00, SH TJ Znojmo
Domácí tým zapracoval na obraně, Židenice se potřebují chytit, aby mohly bojovat o účast v play off. Základní premisa utkání je tedy postavená velmi zajímavě a byť favorizujeme Židenice, tak případný bodový zisk Znojma by úplným překvapením nebyl. Pro hráčky Znojma se každopádně bude jednat o zajímavé zrcadlo v tom, kam se během první poloviny základní části posunuly.
Tip Florbal.cz: Výhra Židenic za 3 body

FbŠ Bohemians – FBC Intevo Třinec
16:00, Jedenáctka VS
První vzájemné utkání dopadlo těsně pro Bohemians, kteří v mezičase posílili, Třinec je navíc obecně silnější v domácím prostředí. V Praze tedy favoritem rozhodně nebude a může pouze překvapit, na druhou stranu, pokud předvede svůj tradičně odvážný výkon, tak se v Praze může udát velmi zajímavý zápas.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians za 3 body

1. SC TEMPISH Vítkovice – FBS Olomouc
17:00, SC Dubina Ostrava
Olomouc bojuje o TOP 4, Vítkovice zase neprožívají úplně optimální podzim. Naposledy si ale na domácí palubovce poradily jednoznačně s Třincem, se kterým nepřipustily komplikace. Na Dubině se hostujícím týmům nehraje dobře a právě domácí prostředí by mohlo Vítkovicím hodně pomoci. Základem k výhře jednoho nebo druhého týmu ale bude zodpovědný přístup směrem do obrany.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

Bulldogs Brno – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
17:30, SH SportPoint Brno
Buldočky půjdou do zápasu povzbuzeny důležitou výhrou nad Tatranem Střešovice, Ostrava je ale nyní ještě o něco výše. Dá se očekávat velmi ofenzivní utkání, ve kterém by mohlo padnout hodně branek, současně ale také oba týmy disponují kvalitními brankářkami. Ostrava by tedy měla potvrdit větší kvalitu, ale v Brně ji rozhodně nečeká nic snadného.
Tip Florbal.cz: Výhra Ostravy za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*