Jan Natov už další zápasy v aktuálním ročníku bohužel nepřidá. Foto: Miloš Moc, Florbal Mladá Boleslav Jan Natov už další zápasy v aktuálním ročníku bohužel nepřidá. Foto: Miloš Moc, Florbal Mladá Boleslav
4. 1. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Natov přijde kvůli zranění o zbytek sezony

 



Mladoboleslavský florbalový klub musí skousnout špatnou zprávu. V prosincovém utkání s Libercem se totiž vážně zranil kapitán středočeského celku Jan Natov a čeká ho dlouhá rekonvalescence. Stejný osud ho potkal už na startu ročníku 2021/2022.

„Jsem opravdu hodně smutný, protože jsem si tak nějak s nadsázkou myslel, že když si něčím takovým člověk jednou projde, už se mu nemůže nic stát a ani tomu nic nenapovídalo. Udělal jsem vše, opravdu vše, abych se vrátil ve stoprocentním stavu, ale musím sebrat všechny síly, abych se opět dal dohromady. Přiznávám, že poslední dny pro mě nebyly vůbec jednoduché, v noci jsem nemohl spát, ale taky vím, že florbal je týmový sport a o týmový úspěch jde především,“ řekl mladoboleslavský lídr o svém zranění.

„Budu dělat všechno pro to, abych kluky stejně jako před dvěma lety dotlačil z tribuny nebo střídačky k titulu. Vím, že to moji rekonvalescenci neurychlí, ale kdyby se opět opakovalo to štěstí v neštěstí, kdy po mně kapitánskou pásku převzal Milan Tomašík a my následně vyhráli titul, tak bych to bral,“ připomněl situaci z předminulé sezony.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*