Vítkovice a Tatran čeká šlágr kola. Foto: Pavel Netolička, Florbal Vítkovice Vítkovice a Tatran čeká šlágr kola. Foto: Pavel Netolička, Florbal Vítkovice
20. 1. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Vítkovice hostí Tatran, na programu také brněnské derby, FBC jede do Třince

 



Sedmnácté pokračování ČEZ Extraligy žen přinese svůj teoretický šlágr na samém konci programu: jako poslední se totiž Vítkovice utkají s Tatranem Střešovice. Na programu je také brněnské derby a na horkou půdu Třince míří FBC Ostrava.

Program 17. kola ČEZ Extraligy žen

K1 Florbal Židenice – Bulldogs Brno
Sobota, 14:00, STAREZ Aréna Vodova (Malá Hala
Program nejvyšší soutěže žen začíná už okolo sobotního oběda brněnským derby. Sice je ustálenou pravdou, že derby favorita nemá, ovšem Bulldogs jdou do derby s jednoznačným cílem získat tři body. Židenice naopak mohou pouze překvapit a získat důležité body pro souboj o postup do play off. Naopak Bulldogs chtějí zůstat v souboji o čtvrtou příčku. O náboj tedy bude postaráno.
Tip Florbal.cz: Výhra Bulldogs za 3 body

TJ Znojmo LAUFEN CZ – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Sobota, 16:30, SH TJ Znojmo
Jednoznačně rozdané karty. Chodov je favoritem zápasu a jeho ztráta by byla obrovským překvapením, pokud zvládne dlouhý výjezd do oblasti proslulé kvalitním vínem, neměl by mít problém získat tři body. Když k tomu připočteme, že Chodov jistě chce bojovat o první příčku, máme jasno. Na druhou stranu Znojmo může získat zajímavé zkušenosti.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

FBC Intevo Třinec – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota, 17:00, SH Stars Třinec
Na horkou třineckou půdu se tentokráte vydává FBC Ostrava. Třinec inkasoval v minulém kole direkt od Chodova, jeho síla je ale především v domácích zápasech. Přesvědčili se o tom jak Chodov, tak Tatran, na druhou stranu FBC může být rozjeté po semifinálové výhře v Poháru Českého florbalu a svou pozici by mělo potvrdit.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC Ostrava za 3 body

FBS Olomouc – Crazy girls FBC Liberec
Neděle, 14:00, SH Čajkaréna Olomouc
Nedělní program otevře potenciálně velmi ofenzivní souboj mezi Olomoucí a Libercem. Olomouc je ve formě, v předchozím duelu se zajistila na čtvrtém místě tabulky, teď potřebuje svou pozici potvrdit. Liberec se ale papírově silnějšího soupeře nikdy nezalekne, a tak je založeno na velmi ofenzivní a zajímavou podívanou.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

1. SC TEMPISH Vítkovice – PSN Tatran Střešovice
Neděle, 15:00, SC Dubina Ostrava
Šlágr kola jako poslední bod programu. Souboj dvou poražených semifinalistů Poháru Českého florbalu, který má favorita v domácích Vítkovicích. Ty ale musí být na pozoru, protože Tatran už dokázal porazit také Chodov. Ačkoliv ve vzájemných zápasech moc branek nepadá, zápas to může být velmi zajímavý.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*