Florbalistky Chodova a Olomouce čeká vzájemný duel. Foto: Florbal Chodov Florbalistky Chodova a Olomouce čeká vzájemný duel. Foto: Florbal Chodov
3. 2. 2024 Extraliga žen (1) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Chodov zajíždí do Olomouce, v úterý je na programu ostravské derby

 



Devatenácté pokračování ČEZ Extraligy přinese několik zajímavých zápasů. Program začíná soubojem Olomouce a Chodova, v úterý pak přijde na řadu odložené ostravské derby mezi Vítkovicemi a FBC Ostrava

Program 19. kola ČEZ Extraligy

FBS Olomouc – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Sobota, 14:30, SH Čajkaréna Olomouc
Otevíracím zápasem programu bude souboj Olomouce s Chodovem. Je na místě připomenout, že první vzájemné utkání v sezóně vyhrál v Chomutově tým Olomouce. Na domácí půdě je navíc tradičně nebezpečný a je jisté, že je ve připraveno na velký florbalový zápas.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

TJ Znojmo LAUFEN CZ – FBC Intevo Třinec
Sobota, 16:30, SH TJ Znojmo
Souboj dvou nováčků v nejvyšší soutěži má jasného favorita v Třinci, který potřebuje vyhrát, aby udržel teoretickou naději na play off, Znojmo zase může odehrát kvalitní duel jako přípravu na play down. V potenciálně velmi zajímavém utkání by mohlo padnout velké množství branek.
Tip Florbal.cz: Výhra Třince za 3 body

K1 Florbal Židenice – PSN Tatran Střešovice
Sobota, 17:00, STAREZ ARÉNA VODOVA (Malá hala)
Židenice a Liberec jsou v prakticky totožné pozici, překvapivé body by oběma týmům pomohly do play off. Do Brna nyní míří Tatran a pro domácí může být zajímavým studijním materiálem utkání Střešovic v Třinci, které skončilo výhrou domácích. Na první pohled poměrně otevřený zápas.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

FbŠ Bohemians – Crazy girls FBC Liberec
Sobota, 18:30, Jedenáctka VS
Liberec se postaví Bohemians bez své největší hvězdy Karolíny Klubalové, což nakonec může být rozhodující. Od hostí lze očekávat aktivní florbal, který by pražskému týmu nemusel sedět a může Liberci prakticky přinést play off. Náš dílčí tip? V zápase padne minimálně 12 branek.
Tip Florbal.cz: Výhra Bohemians za 3 body

1. SC TEMPISH Vítkovice – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Úterý, 18:00, SC Dubina Ostrava
Oba týmy se utkají potřetí, předchozí dva vzájemné domácí zápasy šly na konto florbalistek FBC Ostrava. Pocitově větší plocha na Dubině by měla hrát pro Vítkovice, které tímto vstupují do „týdne pravdy“, který do určité míry může rozhodnout o tom, kdo zvítězí v základní části. Pro FBC zase může jít o kvalitní přípravu před pohárovým finále.
Tip Florbal.cz: Remíza v základní hrací době


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Lojza od vedle napsal:

    Michale D. z florbal.cz, kdy tě uvidíme v Sahaře v tvém oblíbeném klubu. Těšíme se na tebe.

Napsat komentář

*