Tatran a Bulldogs Brno čeká šlágr kola. Foto: Bulldogs Brno Tatran a Bulldogs Brno čeká šlágr kola. Foto: Bulldogs Brno
17. 2. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Tatran hraje s Bulldogs Brno o 4. místo, Olomouc přivítá Třinec

 



Předposlední kolo základní části ČEZ Extraligy žen je tady. Jeho šlágrem je přímý souboj o 4. místo mezi Bulldogs Brno a Střešovicemi, do Olomouce pak míří Třinec, který bude chtít jistě ještě udržet šanci na play off. Na dálku budou bojovat také Vítkovice s Chodovem.

Program 21. kola ČEZ Extraligy žen

1. SC TEMPISH Vítkovice – TJ Znojmo LAUFEN CZ
Sobota, 17:00, SC Dubina Ostrava
Utkání s jasným příběhem: Vítkovice potřebují zvítězit, aby vytvořily šestibodový tlak na Chodov, v příštím kole na ně totiž vychází pozice lichého týmu, takže se jedná o poslední zápas základní části. Jejich vítězství se všeobecně očekává, zisk Znojma by byl velkou senzací. Spíše bude zajímavé sledovat jejich defenzivní činnost.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic za 3 body

K1 Florbal Židenice – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Sobota, 18:30, STAREZ Aréna Vodova (Malá Hala)
Další sobotní utkání má rovněž jasně rozdány karty: favoritem jsou florbalistky FBC Ostrava, na druhé straně ovšem Židenice potřebují extra body v souboji s Libercem a Třincem o postup do play off. Bez ohledu na porážku ve finále Poháru Českého florbalu je ale rozdíl mezi oběma týmy značný a Ostrava by měla potvrdit vyšší kvalitu.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC Ostrava za 3 body

PSN Tatran Střešovice – Bulldogs Brno
Neděle, 14:00, STODOLA Aréna Střešovice
Šlágr kola bude přímým soubojem o 4. místo. Oba týmy se zvedají a ukazují, že v play off budou nepříjemným soupeřem. Pro Bulldogs nehovoří los v posledním kole, kdy se utkají s Chodovem, proto potřebují vyhrát. Tatran ale bude nepříjemným soupeřem, navíc těží z návratu Kateřiny Seemannové. Velmi zajímavé utkání a my tipujeme, že padne minimálně 12 branek.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body

FbŠ Bohemians – FAT PIPE FLORBAL CHODOV
Neděle, 14:00, UNYP Aréna
Při předpokládané výhře Vítkovic nad Znojmem se jedná o první zápas, ve kterém Chodov nesmí ztratit body. Bohemians poslali před týdnem vizitku vítězstvím nad Bulldogs, ale Chodov je aktuálně těžším soupeřem. Jistě se bude jednat o zajímavé utkání, ale Chodov by měl zvítězit.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

FBS Olomouc – FBC Intevo Třinec
Neděle, 14:00, SH Čajkaréna Olomouc
Olomouc má velmi příjemný los a v tomto ohledu boj o 4. místo ve svých rukou. Na druhou stranu ale Třinec také ještě vstoupit do souboje o play off, kdy musí v Olomouci bezpodmínečně vyhrát. Favoritem utkání je Olomouc, ale můžeme se jistě dočkat překvapení.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*