Marian Jelínek bude přednášet pro rodiče mladých sportovců. Foto: ACEMA Sparta Praha Marian Jelínek bude přednášet pro rodiče mladých sportovců. Foto: ACEMA Sparta Praha
21. 2. 2024 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Sparta před superligou zve na přednášku Mariana Jelínka

 



Florbalová Sparta se v pátek večer utká v dohrávce 24. kola s Black Angels. Před superligovým utkáním proběhne v UNYP aréně na Podvinném Mlýně přednáška pro rodiče, trenéry i samotné hráče, kterou povede mentální kouč a odborník Marian Jelínek.

Přednáška bude rozdělena na dva bloky. V rodičovské části se otevřou následující témata: Jak mluvit a vést své dítě při sportování, nejčastější chyby, přehnaná motivace a ambice rodičů. Pro hráče se pak bude přednášet o tom, co odlišuje ty nejlepší a jak funguje hlava sportovce. První část je určena pro rodiče a trenéry dětí od 5 do 14 let, druhá pro hráče od 15 let.

Marian Jelínek je bývalý český hokejový trenér a kouč. V současné době individuálně spolupracuje s vrcholovými sportovci různých odvětví a také s podnikateli a manažery, které koučuje či jim v rámci workshopů přednáší. Je profesním garantem a vyučujícím v rámci zaměření Psychologie pro manažery na NEWTON University.

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketportal. Pro veřejnost stojí lístek 390 Kč. Členové klubu AC Sparta Praha nad 10 let a jejich rodiče zaplatí 290 Kč, trenéři Sparty 240 Kč. Děti do deseti let pak 100 Kč. Vstupenka zahrnuje přednášku s Marianem Jelínkem od 16:30 a následné superligové utkání mezi Spartou a Black Angels od 20:00.


Autor: tisková zpráva klubu



KOMENTÁŘE

  • spartan napsal:

    To je zase smysluplný článek ! Pro koho to tu cpete???

  • Peter napsal:

    O dohrávkach Superligy se tady asi nedočteme ale hlavně že víme že si Sparta bude povídat s Jelínkem. To už jste mohli psát i o kladenský akci pro záchranáře, když už tedy píšete o tom jaké si kluby pořádají akce, nebo jen některé?

    • Petr 2 napsal:

      Sparta si nepořádá jen pro sebe, je to určeno všem zájemcům, což je i uvedeno v článku. Pokud jste si nezažil pozici rodiče a problematiku, která bude předmětem přednášky, tak se k tomu nemůžete vyjadřovat. Za mne užitečný počin a mnohem důležitější sdělení než info z dohrávky ligy, což si můžu přečíst na Českém florbalu.

Napsat komentář

*