Marek Beneš obstaral v pražském derby vítěznou trefu Tatranu. Foto: Matěj Pašek, Florbal Chodov Marek Beneš obstaral v pražském derby vítěznou trefu Tatranu. Foto: Matěj Pašek, Florbal Chodov
21. 2. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran zvládl dohrávku na Chodově

 



Tatran zvítězil v dohrávce 22. kola Livesport Superligy na půdě Chodova 7:5 a posunul se do čela tabulky. Jednoduché to však hráči Střešovic neměli, v první třetině dokonce prohrávali už 1:3 a navíc na konci druhé části museli skousnout ztrátu Matěje Havlase, jenž za předčasné opuštění trestné lavice viděl červenou kartu.

Během dlouhé čtyřminutové přesilovky pak Tom Ondrušek srovnal na 4:4. Zbytek střetnutí už ovšem patřil hostům. V oslabení se prosadil Jonáš Kreysa, zanedlouho ze standardky prostřelil brankáře Karla Hodíka Marek Beneš a další pojistku přidal v 56. minutě Tomáš Hanák. Domácí už stihli pouze snížit dalším zásahem Ondruška.

Tatran před 454 diváky na Jižním Městě vyhrál šlágr 7:5 a vede superligu dvě kola před koncem o dva body před Mladou Boleslaví. Chodov je čtvrtý a ještě má teoretickou šanci na druhou příčku, zároveň si ale musí dávat pozor na dotahující se Spartu a Bohemians. Předposlední kolo základní části je na programu o víkendu.

Dohrávka 22. kola Livesport Superligy:

Florbal Chodov – Tatran Střešovice 5:7 (3:3, 0:1, 2:3)
Branky a nahrávky: 1. Vošta (M. Šmíd), 7. Votava, 16. Tichý (TS), 44. Ondrušek (Sýkora), 60. Ondrušek (Komárek) – 5. Šindelář, 20. Kolísko (Šindelář), 20. Šimek (A. Kučera), 21. T. Hanák (Havlas), 44. Kreysa (Tlapák), 49. Mare. Beneš (T. Hanák), 56. T. Hanák (J. Boček). ČK: 40. Havlas (Tatran).


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*