Šlágr kola mezi Chodovem a Bulldogs rozhodne o vítězi základní části. Foto: Bulldogs Brno Šlágr kola mezi Chodovem a Bulldogs rozhodne o vítězi základní části. Foto: Bulldogs Brno
25. 2. 2024 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

PREVIEW: Ve šlágru kola se rozhodne o vítězi základní části, další zajímavé duely ve stínu

 



V posledním kole základní části ČEZ Extraligy žen se rozhodne o vítězi dlouhodobé soutěže. Proti sobě se totiž ve šlágru posledního hracího dne postaví florbalistky Chodova a Bulldogs Brno. Obecně se budou hrát velmi zajímavé zápasy, například mezi FBC Ostrava a Bohemians.

Program 22. kola ČEZ Extraligy žen

Úředním začátkem všech zápasů je neděle 25. února, 14:00 hodin

TJ Znojmo LAUFEN CZ – FBS Olomouc
SH TJ Znojmo
Olomouc musí potvrdit zisk 4. místa v základní části, ke kterému je velmi blízko. Proti Znojmu ji prakticky stačí bodovat, což by měla zajistit skrze fakt, že se jedná o lepší a kvalitnější tým než Znojmo. V minulosti sice měla problémy proti papírově slabším soupeřům, ale zápas ve Znojmě by měla s rezervou zvládnout.
Tip Florbal.cz: Výhra Olomouce za 3 body

FBC Intevo Třinec – K1 Florbal Židenice
SH Stars Třinec
Pocitově se může zdát, že Třinec je nyní výše než Židenice, z tohoto pohledu bude vzájemný zápas zajímavý i z pohledu rozšířeného play down, které na oba soupeře čeká. Domácí prostředí je navíc velkou zbraní Třince, který se může spolehnout na vynikající kulisu. V zápase by rovněž mohlo padnout poměrně dost branek.
Tip Florbal.cz: Výhra Třince za 3 body

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – FbŠ Bohemians
ČPP Aréna Ostrava
Florbalistky Bohemians v minulých zápasech dokázaly porazit Bulldogs Brno a dvě třetiny vzdorovaly Chodovu, odhodlané jistě přijedou také do Ostravy na půdu FBC. To by mělo potvrdit vyšší kvalitu a zvítězit, lze očekávat podobný scénář, jako proti Chodovu.
Tip Florbal.cz: Výhra FBC za 3 body

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – Bulldogs Brno
SH Jižní Město
Šlágr kola, který rozhodne o vítězi základní části. Florbalistky Chodova musí získat plný počet bodů a Bulldogs není nejpříjemnější soupeř, dokázal porazit například florbalistky FBC Ostrava a umí se prezentovat nepříjemnou a aktivní hrou. Rozhodně to není předem rozhodnutá bitva a byť je Chodov favoritem, nečeká jej doma nic snadného.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova za 3 body

PSN Tatran Střešovice – Crazy girls FBC Liberec
Sportovní centrum Řepy
Posledním zápasem v programu je duel mezi Tatranem Střešovice a Libercem. Oba týmy mají rády ofenzivní florbal, navíc zápas mohou pojmout čistě jako přípravu na play off. Utkání by mohlo jít na stranu kvalitnějšího Tatranu, ovšem ani Liberec není bez šance.
Tip Florbal.cz: Výhra Tatranu za 3 body


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*