Florbalistky Chodova zvítězily ve finále Poháru Českého florbalu. Foto: Martin Flousek, Český florbal Florbalistky Chodova zvítězily ve finále Poháru Českého florbalu. Foto: Martin Flousek, Český florbal
17. 3. 2024 Extraliga žen (1) KOMENTÁŘŮ

Očekávaná volba. Chodov ukázal na Tatran, druhé semifinále obstará ostravské derby

 



Podle předpokladů. Vítězky základní části ČEZ Extraligy žen z Chodova nepřekvapily a za soupeře pro semifinále zvolily pražské derby s Tatranem Střešovice. Druhou dvojici tak vytvoří Vítkovice s FBC Ostrava, jisté je, že se v O2 Aréně představí jeden pražský a jeden ostravský tým.

FAT PIPE FLORBAL CHODOV (1.) – PSN Tatran Střešovice (6.)
Vzájemné zápasy: 4:3 (Střešovice), 1:5 (Chodov) a 4:1 (Pohár)
Žádné překvapení. Chodov z pozice vítěze základní části ČEZ Extraligy zvolil pražské derby s Tatranem, ve kterém bude favorit, navzdory tomu, že v základní části zapsal těsnou venkovní výhru 4:3 a po návratu ze světového žen v Singapuru podlehl Tatranu 1:5, když nastoupil bez reprezentantek Česka a Slovenska, které se v Asii představily.

1. SC TEMPISH Vítkovice (2.) – FBC ČPP Bystroň Group Ostrava (3.)
Vzájemné zápasy: 4:5 (ČPP Aréna), 6:1 (Dubina) a 2:4 (Pohár)
Druhé semifinále pak nabídne očekávané ostravské derby mezi Vítkovicemi a FBC Ostrava. FBC vede ve vzájemných zápasech z této sezóny 2:1, vyhrálo oba zápasy na své domácí půdě, naopak lze zřejmě konstatovat, že domácí vítězství 6:1 přineslo vůbec nejlepší dosavadní výkon Vítkovic v průběhu této sezóny. Rozhodně se tak je na co těšit a máme před sebou dvě skvělé semifinálové série.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • !!! napsal:

    Bože Michale, ty už nejsi schopen ani pořádně napsat ty výsledky. Fajn, Tvoje specializace je ženský florbal, ale fakt Vítky vyhrály v poháru 4:2???

Napsat komentář

*