Tatran zvolil pro semifinále Chodov. Foto: Český florbal Tatran zvolil pro semifinále Chodov. Foto: Český florbal
22. 3. 2024 Superliga (5) KOMENTÁŘŮ

Derby a bitva titánů. Tatran ukázal na Chodov, Boleslav vyzve Vítkovice

 



Semifinále Livesport Superligy je rozdáno. Vítězové základní části Tatran Střešovice ukázali na Chodov, první série tak nabídne pražské derby. Na druhou Mladou Boleslav tak zůstaly Vítkovice, které postoupily do semifinále jako poslední ve čtvrtek, kdy porazily Bohemians 6:3 a v celé sérii tak 4:2.

ESA Logistika Tatran Střešovice (1.) – FAT PIPE FLORBAL CHODOV (5.)
Vzájemné zápasy:
6:5 (Řepy), 7:5 (Chodov) a 4:3 (Finále Poháru Českého florbalu)

V Livesport Superlize se zrcadlila situace z ČEZ Extraligy žen, kde naopak Chodov ukázal na florbalistky Tatranu. Nejvyšší mužská soutěž tak nabídne velké pražské derby, které se v rámci play off uskuteční po deseti letech. Chodov vyřadil 4:1 na zápasy Spartu, Tatran si pak poradil 4:0 s Českou Lípou.

Předvýběr.CZ Florbal MB – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Vzájemné zápasy:
8:11 (Vítkovice) a 10:4 (Mladá Boleslav)

Velmi pikantní bude také druhá série, ve které se utkají florbalisté Mladé Boleslavi a Vítkovic. Letní přesun dvojice Adam Delong – Jiří Besta tak dodává a dostává další náboj. Oba týmy odehrály rozdílné vzájemné zápasy: na Dubině se před plným hledištěm strhla gólová přestřelka 11:8 pro Vítkovice, v Mladé Boleslavi pak domácí vyhráli 10:4.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • flrbl napsal:

    4:1 Tatran
    4:2 Bolka

  • jirka napsal:

    Kdy uz skonci tato nesmyslna praxe, ze si vyse postavene tymy VYBIRAJI soupere. Stejne jako v hokeji a jinych dlouholetych sportech ma rozhodovat poradi v tabulce a souper je jasny. Dnes uz fakt neni treba resit nejake naklady na dopravu jako kdysi v zacatcich play-off ve florbalu.

    • Petr 2 napsal:

      Náklady na cokoliv je potřeba řešit vždy.

    • Los napsal:

      Však co řešíš, vždyť by to bylo stejný kdyby to bylo daný pořadím v tabulce, Chodov by hrál s Tatranem jakožto nejhůře postavený tým v tabulce

  • Venca napsal:

    Vzdyt to tak presne vybrali, ty klaune

Napsat komentář

*