Daniel Keller se po roce v SKV vrací zpátky do Švýcarska. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady Daniel Keller se po roce v SKV vrací zpátky do Švýcarska. Foto: TJ Sokol Královské Vinohrady
29. 4. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Keller se po roce v SKV vrací do Švýcarska

 



Jeden rok strávil ve žlutočerném dresu Vinohrad útočník Daniel Keller. Švýcarský florbalista se vrací zpátky do své domoviny, kde bude hrát za Waldkirch St. Gallen.

Keller byl v základní části druhým nejproduktivnějším hráčem SKV a zároveň druhým nejlepším kanonýrem. „Ohledně střílení branek jsem udělal krok vpřed. Pořád se ale musím snažit být více konzistentní, protože jsem odehrál pár zápasů, kdy jsem na hřišti nebyl zase tolik vidět,“ zhodnotil Keller svůj rok ve Vinohradech.

SKV obsadilo desátou příčku a v předkole play off narazilo na sedmý Liberec. Severočeši sérii ovládli 2:1 na zápasy. „Myslím si, že s mladým týmem, jaký jsme měli, nakonec můžeme postup do předkola hodnotit jako úspěch. I když tu byl potenciál dotáhnout sezonu ještě dál. Doufám, že to byl v SKV teprve začátek něčeho velkého, co teprve přijde,“ věří Keller.

Do Švýcarska se vrací kvůli zaměstnání. „Začínám v nové práci a zároveň mě čeká výzva v podobě angažmá v St. Gallenu. Klubu se povedlo přivést zajímavé hráče, takže se těším na to, co spolu dokážeme,“ dodal švýcarský kanonýr.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*