Matyáš Bachmaier ovládl kanadské bodování play off 1. ligy a po postupu Kanonýrů mohl po zásluze slavit s trofejí. Foto: Matěj Pašek, Kanonýři Kladno Matyáš Bachmaier ovládl kanadské bodování play off 1. ligy a po postupu Kanonýrů mohl po zásluze slavit s trofejí. Foto: Matěj Pašek, Kanonýři Kladno
9. 5. 2024 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bachmaier a Bohuslávek prodloužili na Kladně

 



Kladenští odchovanci Matyáš Bachmaier a Jakub Bohuslávek prodloužili s klubem smlouvu až do roku 2027. Oba by tak měli být součástí kádru pro nadcházející superligovou sezonu. Kanonýři se do nejvyšší soutěže vracejí poprvé od ročníku 2016/2017.

Bachmaier si loni po návratu ze Švédska vytyčil jasný úkol – pomoci Kanonýrům do elitní soutěže, přestože neměl nouzi o nabídky z dalších českých klubů. A to se povedlo, 20letý útočník navíc vyhrál bodování play off. „Jsem moc rád, že jsme splnili náš cíl a zároveň můj, tedy dostat Kladno do superligy. Teď nás čeká ještě těžší práce a věřím, že to zvládneme. Těším se na další roky na Kladně,“ uvedl pro klubový web k prodloužení kontraktu.

Matyáš Bachmaier zůstane věrný Kanonýrům. Foto: Matěj Pašek, Kanonýři Kladno

Bohuslávek letos na střídavý start hrál jak za Kladno, tak za superligovou Spartu. V rozhodující fázi 1. ligy byl hodně produktivní, ve čtyřech duelech finálové série s Bulldogs Brno zapsal šest bodů. „Jsem velmi rád, že cíl, který jsme měli nastavený, jsme dokázali splnit. Byl to potřebný a první krok k tomu, kam jako A tým na Kladně chceme směřovat. Rozhodně ale nepanuje jakési uspokojení. Chceme dál pracovat a zlepšovat se. Jsem rád, že toho budu součástí a těším se, co vše nás v superlize čeká,“ řekl 19letý forvard.

Jakub Bohuslávek bude hrát superliga na Kladně. Foto: Matěj Pašek, Kanonýři Kladno

Jakub Bohuslávek bude hrát superliga na Kladně. Foto: Matěj Pašek, Kanonýři Kladno

„Prodloužit smlouvy s Bachym a Bohoušem pro nás byla priorita. Jde o klíčové hráče, navíc odchovance, tudíž přesně zapadají do filosofie a konceptu Kanonýrů. Věřím, že oba výrazně pomohou k tomu, abychom v superlize hráli důležitou roli, zároveň je vnímáme jako klubové tváře, které jsou motivací a hrdiny pro mladé Kanonýry,“ dodal k novým podpisům generální manažer Kladna David Burda.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*