Barbora Lovíšková (14) mění Tatran za Chodov. Foto: Tatran Střešovice Barbora Lovíšková (14) mění Tatran za Chodov. Foto: Tatran Střešovice
1. 6. 2024 Extraliga žen (4) KOMENTÁŘŮ

Juniorská reprezentantka Barbora Lovíšková mění Tatran za Chdoov

 



Zajímavou posilu do útoku získaly florbalistky Chodova. Z konkurenčního Tatranu přestupuje útočnice a juniorská reprezentantka Barbora Lovíšková. V obranných řadách už naopak nebude působit finská obránkyně Mirva Naava, která se rozhodla pro pauzu od florbalu.

Osmnáctiletá útočnice Barbora Lovíšková je odchovankyní Tatranu, v jiném oddíle dosud nepůsobila. Stabilně nastupovala v nejvyšší ženské soutěži v průběhu posledních dvou ročníků, během kterých zapsala 45 bodů za 20 branek a 25 asistencí v 63 zápasech.

V květnu pak byla součástí reprezentace juniorek, která v Lahti získala bronzové medaile.

Po půlroce naopak končí angažmá finské obránkyně Mirvy Naava, která pomohla Chodovu k zisku pohárové trofeje a stříbrných medailí z ČEZ Extraligy žen.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • Honza napsal:

    Tak už víme, kdo bude hrát tu ČEZ extraligu a komu se zase volá s nabídnutím místa??

  • Bruno napsal:

    Všechno vedle. Pan Krásný se určo koryta nedrží, nikdy to nedělal pro peníze. Jak víte, že MM skončil kvůli financím. Jak víte, že Folta nebude trénovat? Pletete se teda i v případě Veleckého a Dudeška.

Napsat komentář

*