Daniel Novák pokračuje jako prezident Českého florbalu. Foto: Český florbal Daniel Novák pokračuje jako prezident Českého florbalu. Foto: Český florbal
2. 6. 2024 Ostatní (3) KOMENTÁŘŮ

Daniel Novák pokračuje jako prezident Českého florbalu, právník Spáčil novým předsedou ORK

 



V Brně o víkendu proběhla 26. valná hromada Českého florbalu. Prezidentem Českého florbalu byl znovu zvolen Daniel Novák, který neměl protikandidáta. Ve Výkonném výboru pak Petra Galasovského nahradila Kristýna Šedová. Novým předsedou Odvolací a revizní komise se stal Jan Spáčil.

Devítičlenný Výkonný výbor Českého florbalu bude pokračovat ve stávajícím složení s jedinou změnou. Předsedu komise rozhodčích a delegátů Petra Galasovského nahradí Kristýna Šedová.

Prezidentem Českého florbalu zůstává Daniel Novák. „Velmi si vážím důvěry, kterou do mě valná hromada vkládá. V následujícím období nás čeká spousta výzev, abychom naplnili všechny ambice, které máme. Na Českém florbale pracujeme v kolektivu, kde je férovost a inovativnost na prvním místě. Baví mě každý den chodit mezi tyto lidi do prostředí, které je odlišné od byznysu a jiných sportů. Pro mě je největší motivací udržet čistotu našeho prostředí i nadále. Není to jednoduché, ale pořád je na všech vidět chuť táhnout za jeden provaz, jedním směrem, a to velkou silou. Významnou většinu naší energie využíváme tak, že posouváme florbal dopředu, což beru jako naši velkou výhodu“ uvedl v tiskovém komuniké Českého florbalu.

Složení výkonného výboru ČF pro roky 2024 – 2028

Daniel Novák – prezident
Václav Culka
Lukáš Dolejš
Jiří Dufek
Jan Kovář
Martin Musil
Petr Musil
Tomáš Pacák
Kristýna Šedová

Z páteřních komisí Českého florbalu došlo ke změně v Odvolací a revizní komisi. Tu nově povede místo Tomáše Kafky právník Jan Spáčil, předseda české pobočky mezinárodní organizace Transparency International. Členy komise budou Petr Galasovský a Pavel Zahradníček, spolu s Kafkou tak nebude pokračovat Libor Schneider.

Arbitrážní komisi dále povede Martin Řezník, Disciplinární komisi pak Tomáš Březina.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

  • ČF napsal:

    To je super, hezky si nastrkat do komisí svoje kámoše, to už taky jedem ve stylu Pelty, Kaderky, Krále a spol? Tak snad nám taky za pár měsíců nezaklepe v sídle Českého florbalu NCOZ 😀

    • Hugo napsal:

      Licence, povrchy, přefakturovávání sponzorských prize money na různé náklady skrze kluby….těch témat je dost a blbě se zametají, když někde nesedí kámoši.

  • Honza napsal:

    Dane, kamaráde můžeš mluvit? Jo, čistej vzduch…

Napsat komentář

*