9. 4. 2011 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran prospal půlku zápasu. Všechno špatně, zuřil Fridrich

 



Střešovický Tatran se mohl v prvním finálovém duelu extraligy opřít jen o kapitána Milana Fridricha. Tahoun první formace orámoval svými góly základní dobu zápasu. Po gólu Jana Daniše už ale odpovědět nemohl. Po zápase ale přiznal, že tak špatnou koncentraci týmu na zápas při svém působení ve Střešovicích nepamatuje.

„Můžeme být vůbec rádi, že jsme ty dva góly dali. To co jsme předvedli v prvních dvou třetinách, takhle se nehraje, ne finále, ale ani playoff,“ neskrýval špatnou náladu.

Mistrovský celek se ne úplně dobře vyrovnal s brzkým začátkem zápasu. „Od řady kluků to byl katastrofální přístup. Neměli jsme koncentraci,“ soptil Fridrich. „Asi se to dopoledne projevilo, ale na to se nemůžeme koukat. Oba týmy měly stejné podmínky a musí se na ně připravit. To, že si někdo přispí je jeho věc, bylo ale dostatek času. Už s tím máme nějaké zkušenosti a každý se na to musí připravit lépe než dneska,“ vysvětluje kapitán Střešovic. I jeho slova potvrzují informaci, která unikla z mistrovské kabiny. Někteří z jeho hráčů nepřišli na předzápasový sraz včas.

Přesto Fridrich podcenění soupeře odmítá. „Nepodcenili jsme je. Spíše to bylo o té koncentraci. Každý spoléhal na to, že to půjde samo. Bylo to vidět, nebojovali jsme, ztráceli jsme míčky.“

V neděli se musí Tatran nadechnout k daleko lepšímu výkonu. „Musíme běhat, zlepšit přístup. Musíme být agresivní, kontrolovat míček. Musíme od začátku nastoupit úplně jinak, musíme prostě změnit úplně všechno,“ nabádá svůj tým kapitán.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*