18. 8. 2012 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Dalen se dočkal Godota a je ve finále Czech Open

 



První semifinále Czech Open nabídlo reprízu ženského boje o zlato z loňského roku. Na Vinohradech se odehrávala taktikou svázaná bitva, žádné gólové hody jako loni na Podvinném mlýně. Nakonec se svého Godota v podobě první branky utkání dočkal Dalen, Pixbu pak přidal další tři, a tím pádem získal hrací lístek na neděli.

Nejen, že na Vinohradech nebyly k vidění góly, ale ty neměly ani z čeho padnout, protože se týmy nedokázaly dostat do šancí, které lze pojmenovat přívlastkem gólové. Oba týmy výborně bránily a stále víc bylo jasné, že toto utkání bude o první brance.

Té se nakonec, zhruba v polovině druhé části, dočkal Dalen zásluhou rychlého průniku u mantinelu, kterým se uvolnila Sandra Larsson. Tímto gólem se pak naopak odstartoval menší brankostroj, který se zastavil na čísle 4. Dalen tak v repríze finále opět porazil Pixbo, tentokrát 4:0.

Vítězný trenér Urban Karlsson byl spokojen. „Bylo to velmi těžké utkání, myslím si, že rozhodla naše dobrá defenziva. Co si vybavuji, v Praze jsme odehráli nějakých 7 zápasů a dostali jsme v nich pouhé 2 góly,“ chválil uznávaný trenér. „Ve druhém poločase jsme vyvinuli větší ofenzivní sílu,“ dodal.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*