5. 8. 2011 Superliga (17) KOMENTÁŘŮ

Michalík na cestách. Nyní trénuje v Mladé Boleslavi

 



Dlouho to vypadalo, že se vítkovický odchovanec a stále ještě hráč pražského Future Martin Michalík vrátí do rodného klubu. Nyní ale trénuje s Mladou Boleslaví, která o něj projevila zájem.

„Zatím s námi trénuje. První kontakt vzešel z naší strany. Oslovili jsme ho, protože si myslíme, že je to hráč, který by mohl vhodně doplnit náš kádr,“ vysvětlil kouč Mladé Boleslavi Štěpán Motejzík.

Martin Michalík na začátku loňské sezony hrál ve Future. S Miroslavem Mayerem na startu extraligového ročníku vytvořil údernou dvojici, ale poté z Future odešel.

„Od té doby trénoval s námi. Vzhledem k tomu, že měl ve Future platnou smlouvu, domluvili jsme se, že si před sezonou sedneme a domluvíme se, co dál,“ řekl kouč Vítkovic Radomír Mrázek.

Jako mávnutím kouzelného proutku se ale Michalík objevil na Fatpipe cupu v dresu FBC Ostrava. Jenže ani tam nezůstal. „Já jsem ho stejně nechtěl, byl jsem od začátku proti. Ale trenér Smeták mu chtěl dát šanci,“ řekl serveru Florbal.cz šéf ostravského klubu Rolf Franke. Nakonec to vypadá, že Michalík zakotví v městě automobilového průmyslu.

„S Future jsme zahájili jednání. Pokud bude přetrvávat náš zájem i ten, ze strany Martina Michalíka, tak věřím, že se dohodneme,“ uzavřel Motejzík.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*