29. 11. 2011 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Liberec ani potřetí bez petra Saláta nedokázal vyhrát. Chybí mu jeho body

 



V Liberci jakoby se všechno točilo okolo Petra Saláta. Když se mu daří, daří se i Liberci. Jenže před časem kvůli operaci slepého střeva ze sestavy nuceně vypadl a na výsledcích Severočechů je to znát.

Poslední utkání odehrál Liberec na půdě Remedica. Ač se snažil dvorního střelce z pod Ještědu nahradit například Martin Blažek, bylo to málo.

„Šli jsme do utkání s tím, že chceme vyhrát. Realita ale byla jiná. Po dvě třetiny jsme nebyli hladoví po míčku, nevyhrávali jsme souboje a byli tragičtí v koncovce,“ sypal si popel na hlavu Martin Blažek.

Ač Liberec předvádí vcelku stabilní herní výkony, na výsledcích to znát není. A tak je absence dvaadvacetibodového Petra Saláta hodně znát. Od té doby, co ulehl na marodku, Severočeši nevyhráli.

„Herní projev špatný není. Zatím jsme od nikoho nedostali výprask, jak to bylo v předešlých sezonách. Dokážeme hrát s každým vyrovnané utkání. Co si budeme namlouvat. Absence Petra Saláta je znát. Jak bodově, tak psychicky,“ dodal Blažek.

Panika z předposledního místa v Liberci ale není na místě. „Každý ví, že se nám play off začne hodně rychle vzdalovat, pokud nezačneme bodovat. Ale jsme zatím v klidu. Musíme do toho šlápnout, být koncentrovaní po celých šedesát minut a hlavně začít proměňovat všechny ty šance,“ zakončil Blažek.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*