8. 2. 2012 Superliga (17) KOMENTÁŘŮ

Ostrava hrála špatně a my ještě hůř, myslí si Buldok Martin Koutný

 



Brnu televizní zápas nevyšel. Zápas s Ostravou odhalil, že v týmu není optimální pohoda. V posledních třech zápasech nefungovala zejména defenziva, Buldoci v nich dostali dohromady 30 gólů. Kapitán Martin Koutný po úterním utkání příliš pozitivních slov nenacházel, zápas podle něj příliš dobrou reklamu florbalu neudělal.

„Ten zápas se asi divákům asi úplně líbit nemohl. Nemyslím, že by to mělo nějaké extra tempo, oba týmy hrály pod svou úroveň. Ostrava hrála špatně a my jsme hráli ještě hůř,“ říká jedna z nejvýraznějších postav Brna. Přitom začátek utkání nesehráli domácí špatně.

„Dostali jsme se do pohybu, vycházely nám krosy, ale nepadaly nám z toho góly,“ lituje. V dalších minutách už Brno působilo jen jako kompars. Ostrava zápas vzala do svých rukou a nabyté vedení už nepustila.

„Bohužel Luděk Ondráček neměl dneska svůj den, my z jeho gólů dlouhodobě těžíme. Úplně nám nezahrála ani obrana a celkově se nedá nikdo pochválit. Trochu to akorát oživili mladí, co nastoupili v poslední třetině,“ myslí si Koutný.

To, že by Brno vypadlo přes pauzu z herního rytmu, však pětadvacetiletý centr vyvrací. „Je to sice trochu nestandardní, jenže pro oba týmy to bylo stejné. Pro nás to asi nebylo ideální, ale rádi hrajeme v televizi a i na povrchu, který florbalu svědčí. Na druhou stranu se minulý týden ukázalo, že florbal je amatérský sport. Lidi si plánují hory a další věci, a tréninky nebo soustředění na zápasy jde trochu stranou. Ale Ostrava to měla úplně stejné, navíc k nám musela cestovat. Takže jsme na tom asi byli o něco líp než oni,“ myslí si brněnský kapitán.

Buldoci zklamali hlavně domácí publikum, navzdory nepříznivým podmínkám přišlo opět téměř 500 diváků. „Opravdu jsme se báli, že lidí přijde míň. Ale zase přišli. I když byl mráz, a skoro nikdo v Brně kvůli prázdninám nezůstal. Bohužel, o to víc nás to mrzí to, jak jsme se předvedli,“ mluví smutně Koutný.

Brno už potřebuje zlomit nepříznivou sérii. Duel s Ostravou nebyl jediným nevydařeným vystoupením. „Ve Vítkovicích jsme dostali 11, s Bohemians 12 a teď 7 gólů. Ten brankový rozdíl je naprosto otřesný a my se musíme zvednout. Ale prostě platí, že jak se trénuje, tak se hraje, a po novém roce ty tréninky opravdu nebyly OK,“ říká brněnský kapitán.

Brno nemělo dobrý vstup do sezony a objevilo se dokonce na poslední příčce. Po vítězné sérii se ale vrátilo tam, kde jsou jeho fandové zvyklí. „Možná jsme si začali myslet, že to už půjde samo a trénovat se nemusí. Jenže my nemáme moc zkušený tým a tohle je reálný obraz toho, jak to asi ve skutečnosti je. Vždy jsme vycházeli z dobré obrany a dávali hodně gólů. Teď to asi takhle nepůjde. Musíme bojovat. Snad to včas zlomíme,“ věří Martin Koutný.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • hehe napsal:

    Můžete pochválit slečnu Kadlecovou, jako pokaždé plakala když se jí někdo lehce dotknul.

  • eselá napsal:

    tak kde jsou ti lidi co to chtějí dělat pořádně a hlavně bez dřiny to nepůjde, takhle můžete hrát okresní přebor, ale vlastně i tam se nějak trénuje, takže soutěz bez tréninků asi neexistuje.

  • Strejda Tonda napsal:

    Kadlec breci v kazdym zapase jak malej. Zadna novinka.

    • joudle napsal:

      tak k tomu jeho ženskému hlasu se to i hodí (((:

      • Mates K. napsal:

        Až dokážete to co Bubák a budete hrát tak dlouho extraligu tak někoho kritizujte…on je ten poslední, kdo si tohle zaslouží.

    • buca napsal:

      někomu asi zamrzl mozek nebo vytahuje mindrák, že Petovi Kadlecovi nešahá ani nad podrážku bot

    • zero napsal:

      Strejdo Tondo,
      s tím asi vystačíš jen v hospodě před zbylými opilci.Kadlec patří k nejslušnějším a nejpoctivějším hráčům.A taky umí !

  • ... napsal:

    Ty lidi co to chtěli dělat pořádně, jsou již dávno pryč, sami je buldoci odehnali. Všichni jsou tam mistři světa a zatím prd dokázali a dokážou. Samé výmluvy a nikde nic. A Koutný? Ten umí akorát kecat, ale že by nějak zadřel, ha ha ha, to neuvidíme. A dalších x hráčů to samé.

    • Jonáš napsal:

      Pán s třemi tečkami asi hodně zná prostředí, že si tohle troufne vypustit z hu.y. Podepiš se a pak dělej chytráka mindráku.

  • ... napsal:

    Jonáši 😀
    myslíš si, že tím když někdy řekne ( napíše ) pravd, tak si léčí mindráky? To asi ne, viď?
    A že zrovna ty jsi se podepsal 😀 😀 😀
    Pěkný večer přeji, Martin M.

    • Ruda napsal:

      Marťo, nevím proč nazýváš to, že Koutný nedře pravdou, když jsou zde lidé, kteří říkají opak… podle mě dře, a jak prase 🙂

      • ... napsal:

        Promiň Rudo, ale je dřít a dřít 😀 a hráč, který nejde dozadu, není schopen pohybu atd fakt nedře. Jediná jeho dřina co jde vidět jsou neustálé diskuze s rozhodčíma, tam fakt umí zadřít, ale jinak je k smíchu to jeho dření 🙂

        • Jonáš napsal:

          Mít napsáno v občance Tři Tečky je asi velkej odvaz. Kdo ti dává právo říkat pravdu? Jsi naprostý ignorant a vůbec neodpovídáš na nic z toho co jsem se ptal hrdino.

          • ... napsal:

            Když ti to pomůže tak mé jméno je Martin Kmenta. A s tím kdo mi dává právo říkat pravdu, to asi nemyslíš vážně že?

Napsat komentář

*