31. 3. 2014 Extraliga žen (19) KOMENTÁŘŮ

Ostrá slova. Série play down mezi Olomoucí a Jihlavou se dohrávala na Facebooku

 



Možná to hráčky Olomouce trochu přepískly. Jedno z motivačních hesel, které zdobilo jejich šatnu před sobotním rozhodujícím 5. utkáním série play down proti Jihlavě, si jedna z nich po výhře 4:1 a záchraně v extralize vyvěsila na sociální síť Facebook. A reakce z Vysočiny na sebe nenechala dlouho čekat.

V bývalé juniorské reprezentantce Haně Blažkové, která se zúčastnila světového šampionátu juniorek v roce 2006 a má i mistrovský titul s Herbadentem (přesněji s jeho předchůdkyní Děkankou) po prohraném utkání play down doslova bouchly saze. Vedle prohry, jež její Jihlavu poslala do baráže, musela skousnout i obrázek provokativního hesla, které viselo v olomoucké kabině.

Znělo: „Moudřejší ustoupí, řekla Jihlava a šla hrát baráž.“ Na svém facebookovém profilu jej zveřejnila olomoucká útočnice Nikola Marková. Utrhla tím lavinu emocí. „Florbal nás baví a nehrajeme jako ufňukaní fotbalisti,“ napsala Blažková k mottu.

Vypjatou sérii na hřišti rozhodla především slabá koncovka Jihlavy. V klíčových 2 zápasech, kdy jí stačila k záchraně jediná výhra, dala pouhé 2 góly…

O to razantněji pálila její útočnice ve facebookové debatě. Jen u ufňukaných fotbalistů Blažková nezůstala. „Nevoláme rozhodčím a nelámeme nadvakrát nos,“ připomněla křivdy, které po sérii cloumají jihlavskou kabinou. FBŠ nyní čeká nevyzpytatelná baráž, ve které se potká i s dalším smutným poraženým z play down – s FBC Ostrava.

Reagovala i Nikola Marková, která fotku na Facebooku vyvěsila. „Doufám, že jste si neukroutily hlavu,“ smála se jihlavskému pobouření.

Jak se zdá, tahle série bude v některých hráčkách ještě pěkně dlouho…


Autor: Dita Ondrejková



KOMENTÁŘE

  • hruska napsal:

    Farmář hledá ženu – ozvěte se mu!! 😀

  • hruska napsal:

    Ale u holek se po zápasech rozjitřené emoce dají pochopit. Co se ale pochopit nedá, je potřeba autorky článku o něčem takovém psát a nakonec to i zveřejnit.

    • To že byl tenhle článek vůbec napsaný vypovídá o inteligenci autorky. Opravdu nechápu proč se tenhle článek vůbec objevil?! to není nic důležitého a podstatného o čem by se psalo?!!!! a proč byl vybrán příspěvky zrovna Nikči ??!……tomuhle říkám jedna velká trapárna!!!!!!!!!

    • jenomže na to autorka nemá dost inteligence aby to věděla!!!

  • Musím souhlasit s Luckou. Sepsání takového článku je velmi primitivní.

  • Dito, taky bych chtela mit tolik casu a smirovat to, co si někdo pise na FB a pak si myslet, ze z toho udelam terno. Tady se jen podtrhuje Tva neschopnost vuci psani a musi se priznat fakt, ze z Tebe hold nikdy nic nebude. Uz jen to, ze z tohoto delas bulvar a nikoho se ani nezeptas, jestli jeho příspěvky muzes použit. Diky bohu, ze nikdy nebudes skodit jinde nez na těchto stránkách, ktery si ty udelala trapnymi:)

  • Taky mi tenhle článek přijde dost z cesty, moc jsem nepochopila přínos …

  • Nestačí nic jiného, než jen zatleskat autorce tohoto smysluplného článku….:D

  • Fantazie =D =D =D ps: někdy v listopadu na zápase neměla Blažková oholený nohy, ačkoliv se to snažila zamaskovat přes štulpny, když už se píšou takový aktuality pro veřejnost, ať se ví všechno ! =D

  • Vojta Brezniak napsal:

    No článek sice nic nového ale osobní zkušenosti říkají z Olomoucké strany nic nového…naprosto standartní nesportovní chování vůči soupeři!

  • Vít Roudnický napsal:

    Souhlasím, naprosto nesportovní chování ze strany Olomouce. A když už došlo k ostrým slovům, měly se holky raději zdržet komentářů, než zase jen urážet a šířit špínu. Na druhou stranu je chápu, že se chtěly někde předvést, když jim to na hřišti moc nešlo.
    Stejně tak ale nechápu komentář Blažkové, mohla se nad to povznést, každý by si udělal názor na Olomouc sám.

    • morcatko napsal:

      Myslím, že Olomouc se na hřišti předvedla, když zápas vyhrála, ale jen můj názor 🙂
      Mimochodem, co na motivačním citátu v šatně je nesportovního? Předpokládám, že sekera, kterou si vozily jihlavské hráčky je v pořádku 🙂 Jedinou urážlivou věc vidím v komentáři skoky u zveřejněné fotky. My nikoho neurážely….

      • Vít Roudnický napsal:

        To, že Olomouc vyhrála ještě neznamená, že se předvedla. Bohužel jsem byl svědkem několika jejich zápasů a nemyslím si, že by své výkony v závěru sezony zlepšila (a výsledky tomu ani nenapovídají, pouze byla v serii šťastnější než Jihlava), ale taky jen můj názor 🙂 Motivační citát je v pořádku, ačkoliv mi přijde poněkud divné, že jsou do šatny prosklené dveře – asi se příště přijedu podívat, musí to být odměna pro oko diváka 😀 Buď jak buď, je hloupé takovou fotku vložit na facebook, TO je podle mě NESPORTOVNÍ. A hloupé komentáře pod fotkou jak by smet. Navíc, že se takové komentáře líbí i Vašemu trenérovi mluví samo za sebe, úroveň florbalu v Olomouci zase klesla 🙁 Nezbývá než doufat, že si příští sezonu zlepšíte reputaci 😉

  • elza napsal:

    Já myslím, že je věc každého týmu, jakou motivaci si zvolí. Nic nesportovního na tom nápise nevidím, pokud ho holky měly v šatně a jen pro vlastní potřebu a motivaci. Mě zase přijde docela drzé projíždět cizí profily a provokovat zbytečnými komentáři. Ale každý na to má jiný názor. Každopádně se oba týmy určitě shodnou na tom, že článek vůbec neměl vyjít na povrch bez vědomí holek a že je to jenom vrchol ubohosti a neslušnosti. Florbal.cz u hodně lidí, včetně mě klesl a autorka by ještě měla přehodnotit své působení ve světě masmédií.

  • hruska napsal:

    Obávám se, že i přes řadu komentářů poukazujících na ubohost článku i na nepochopitelnou potřebu autorky z něčeho podobného dělat „veřejné téma“, se teď autorka jen tetelí blahem, protože je její práce středem pozornosti.

  • Hošii vy mě bavíte 😀 na kolika zápasech Olomouce jste letos byli?

  • kerim napsal:

    Novinářská žumpa. Absolutní.

Napsat komentář

*