Poslední ohlédnutí za uplynulým florbalovým měsícem přináší tradiční All Stars Zdeňka Skružného. Potřetí se do nominace prestižní ankety dostal Petr Skácel, druhou nominaci si připsali další čtyři hráči.
6. 3. 2008 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

All Stars měsíce února 2008

 



Do výběru pro únor bylo stejně jako v loňské sezóně zahrnuto poslední kolo základní části, které se hrálo o prvním březnovém víkendu.

„To také definitivně rozhodlo o složení čtvrtfinálových dvojic i posledním účastníkovi bojů o udržení, nakonec zbyl čtvrtý Černý Petr na Chodov, za výkon proti Pepinu si ho ale Pražané rozhodně zaslouží,“ komentuje Zdeněk Skružný rozhodující boje základní části.

„Příště budeme znát finálovou dvojici, a tak přeji všem družstvům, trenérům i hráčům pevné nervy a hodně štěstí do vrcholných bojů této sezóny,“ popřál všem florbalistům Zdeněk Skružný.

Tři nominace už má na svém kontě Petr Skácel. Druhou si připsali Milan Fridrich, Petr Salát a Milan Garčar. Roman Ciompa obhájil pozici nejlepšího gólmana z měsíce ledna a jasně vévodí All Stars roku 2008.

Roman Ciompa
(1.SC SSK Vítkovice)

Výborné druhé místo po základní části a nejlepší obrana extraligy zdobí stále perspektivní tým Radka Mrázka. A Roman svými výkony podporuje výborně organizovanou hru Vítkovických. V posledním kole k tomu přidal i svou druhou nulu v této sezóně.

Jan Jelínek
(1.SC SSK Vítkovice)

Silný, urostlý a také konstruktivní obránce byl mimo jiné i oporou zadních řad vicemistrů světa z juniorského šampionátu. Ač věkem junior, v extralize podává stabilně vyrovnané výkony a staví na hlavu teorie, že obránci vyzrávají až ve vyšším sportovním věku.

Milan Garčar
(Tatran Střešovice)

Pokud má den a baví ho hra, je k nezastavení, což také ukázal v televizním utkání s Pepinem. Obránce s výbornou technikou a útočnými choutkami ovšem často držení míčku přehání a dostává se do nevýhodných situací. Když dodrží herní kázeň a hraje jednoduše, je Milan rozhodně jedním z nejlepších obránců extraligy.

Milan Fridrich
(Tatran Střešovice)

Milan navázal na výborné výkony z EFT v Curychu i v zápasech extraligy. K tradičně skvělé práci v obraně přidal i střelbu důležitých branek. Pokud chtějí soupeři znemožnit Tatranu obhajobu, budou muset tomuto bojovníkovi věnovat na hřišti více pozornosti.

Petr Skácel
(FBC Pepino Ostrava)

Za další osmibodový zápis v jednom utkání a překonání rekordu Luďka Beneše v kanadském bodování základní části si Petr nominaci rozhodně zaslouží.

Petr Salát
(FBC Liberec)

Na nejlepším umístění Liberce v historii má rozhodně svůj podíl. Už jen proto, že je to možná první hráč v libereckém dresu, o kterém soupeři před utkáním říkají, že si hlavně na něj musí dát pozor – a jeho spoluhráči získávají větší prostor. Já osobně oceňuji, že poprvé zvládl kondičně celou sezónu.

Foto: Martin Neužil, Roša


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*