Mužem druhého kola Fortuna extraligy zvolili naši čtenáři libereckého gólmana Zdeňka Mitrovského. Ten zvítězil s velikým náskokem a jako jediný z nominované šestice překonal hranici sta hlasů. A jaké jsou jeho tipy na další extraligový víkend?
27. 9. 2007 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Víkend očima Zdeňka Mitrovského

 



Pepino – Pardubice

vs.

1: Pepino naváže na svůj povedený zápas s Boleslaví a dokáže přehrát pardubickou defenzivu. Pro Pardubice je to první vážnější prověrka v této sezóně. Po tomto zápase se ukáže, jak na tom Pardubice opravdu jsou.

Třinec – Tatran

vs.

2: Je možné, že po dlouhé cestě do Třince bude mít Tatran pomalejší rozjezd do zápasu, ale nakonec s přehledem Třinec přehraje.

Chodov – Mladá Boleslav

vs.

2: Boleslav si bude chtít spravit chuť po nevydařeném zápase s Pepinem. Pokud nastoupí Novotný (prý je zraněný), tak s největší pravděpodobností Boleslav vyhraje.

Bohemians – Havířov

vs.

2: Havířov si potřebuje zvednout sebevědomí a dle mého názoru by se mu to s Bohemkou konečně mohlo podařit.

Liberec – Vítkovice

vs.

1: Liberec se pokusí navázat na povedený zápas s Havířovem. Svou zajištěnou obranou potrápí dalšího silného soupeře a při troše štěstí by mohl Vitkovice i porazit.

Bulldogs – Future

vs.

0: Brno je doma hodně silné, v jejich hale se soupeřům moc nedaří a většinou se tam nevyhrává. Future se veze na vítězné vlně a jeden, možná dva bodíky v Brně urve.

Jak poskládat základní sestavu do Florbal.cz extraligy
Brankář:
Martin Pinďák (Pepino)
Obrana: Štěpán Slaný (Boleslav), Martin Both (Pepino)
Útok: Jan Daniš (Pepino), Pavel Kožušník (Havířov), Michal Vrtiška (Future)

Pinďák má teď dobrou formu a Pardubice se snad do nějakého většího ohrožení jeho brány nedostanou. Slaný je přeučený útočník a když se nenechá hloupě vyloučit, tak se určitě vyplatí. Both je hodně ofenzivní obránce a nějaký ten bod dá. Danišovi to teď začalo střílet, určitě se prosadí i v sobotu.
Pavel Kožušník je základním kamenem ve hře Haířova, většina akcí jde přes něj.
Vrtiška je šikovný útočník, který umí pohotově vystřelit a momentálně táhne Future.

foto: Martin Neužil

Foto: Martin Neužil


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*