10. 8. 2011 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Boleslav plná nových tváří využije Czech Open k přípravě na Pohár mistrů

 



Ostře sledovaný vlak. I tak by se dal na Czech Open charakterizovat tým Mladé Boleslavi. Přes léto do týmu Billy Boy přišlo dost nových hráčů a výsledky mohou napovědět mnohé o tom, jak si povedou boleslavští florbalisté na domácím Poháru mistrů.

„Bereme to jako přípravu na Pohár mistrů. Přišlo nám hodně hráčů, což přineslo do týmu oživení a konkurenci. To znamená, že budeme ladit nově sestavené lajny,“ pronesl asistent trenéra Mladé Boleslavi Jiří Stožický.

Jeho celek bude sázet na osvědčená jména typu Novotný, Fojta nebo Slaný. V záloze má ale i další. „Velmi dobře se jeví Štěpán Matěcha. I Martin Michalík vypadá slibně, jen musí shodit pár kil. Sám o tom hendikepu ví a poctivě na tom pracuje,“ dodal Stožický.

Otázku zatím Mladá Boleslav řeší na brankářském postu. „Na Czech Openu dostanou příležitost všichni tři brankáři. Jak Koráb, tak i Pipek s Ponomarevem se zatím prezentují téměř stejnou výkonností.“

Zpětnou vazbu k Poháru mistrů si budou moci Boleslavští dát už po prvním utkání. V něm totiž změří síly se švédským AIK. „Jsme rádi, že tam takový soupeř je. Uvidíme, co zápas přinese. Naší malou výhodou může být, že jde o první utkání na turnaji. I tak si ale myslím, že o druhé místo se budeme rvát s Ostravou.“


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*