24. 10. 2012 Superliga (8) KOMENTÁŘŮ

Jakoubek nabídl rezignaci. Bohemians ale kouče ještě nemění

 



Už chtěl skončit a vedení nabídl rezignaci. Jiří Jakoubek ale i nadále zůstává na střídačce Bohemians. Navzdory tomu, že jeho tým získal v 7 zápasech jen jeden bod.

Takovou bilanci asi nečekal. Zelenobílí prohráli v 1. kole s Otrokovicemi a pak už se to s nimi vezlo. Nevyzráli ani na nováčka – v derby se Spartou podlehli 3:6.

A když už se měli chytit, nedokázali porazit ani podceňovaný Liberec. I proto trenér Jiří Jakoubek zamířil za vedením klubu a nabídl svou rezignaci. Jenže u týmu zůstává dál. „Vím, že je tam něco špatně, ale na takový zásah bylo málo času, jen 2 dny. Dohodli jsme se, že zůstanu ještě na televizní zápas s Brnem,“ říká kouč „klokanů“.

Přesto se ale dají očekávat nějaké změny. I když hned nepřijdou nějaké posily, v kádru nebudou mít místo někteří hráči. „Někdo prostě nebude hrát, nebude nominován na zápas. Alespoň něco se musí stát,“ připouští Jakoubek. Veterán Michal Jedlička ale v sestavě zůstane.

Samotný Jakoubek se ale na hřiště nechystá, i když ještě před dvěma lety patřil k hlavním oporám. „Kdepak, to nepřichází v úvahu. Nemám čas na to, abych trénoval na extraligové úrovni. Tahle myšlenka je nereálná,“ říká.

Zatím může Bohemians těšit jen úspěšná cesta Pohárem České pojišťovny, kde se zelenobílí dostali mezi 16 nejlepších celků. „To je hodně dobrá věc. Potřebovali jsme, aby naši mladí kluci dostali možnost hrát další těžké zápasy i mimo ligu. Za to jsem rád,“ dodává trenér Pražanů.

Ve čtvrtek Bohemians nastoupí proti Brnu. Bude to možná poslední Jakoubkův zápas na střídačce FbŠ. O dalším vývoji u týmu se rozhodne v reprezentační přestávce.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Honzik napsal:

    Skončit by měl hlavně Jura Uher, ten kam přijde, tam to jde do hajzlu…

  • Bohouš napsal:

    Nemělo by se též stát něco zásadního vzhledem k současným problémům s extraligovým ženským družstvem Bohemky ?

  • Tonda Panenka napsal:

    Ten Jakoubek, ten nemůže trénovat!

  • Pepa napsal:

    Nebojte, sám velký Martin Musil v tom udělá pořádek :-).

  • mládež a muži napsal:

    To je strašná škoda, přitom oni se tak starají o mládež a toto je jejich první mladá generace v extralize…spíše, co jsem viděl, by bodlo posadit nebo odstavit Bedlu, on ty mladé zbytečně znervózňuje svým řvaním a komentáři na rozhodčí

  • alois napsal:

    Bedla by měl jít trénovat chlapy a už se na hraní vykašlat. Je fakt, že zbytečně znérvózňuje mladé hráče. Jakoubka by se Bohemka měla zbavit úplně.

  • sun napsal:

    týjo, zase samej kouč/manager tady!
    olalá, asi jak unie tlačí ty trenérský kurzy poslední dobou, tak je to tu samý minimálně béčko už anebo absolvent vysoký managerský

Napsat komentář

*