25. 10. 2012 Superliga (11) KOMENTÁŘŮ

Tatran připravil Severskou výzvu. Chodov pozval do Chomutova

 



Mistrovský Tatran Omlux Střešovice připravil na polovinu listopadu pořádné zpestření extraligového programu. Prestižní derby s Chodovem sehraje v rámci Severské výzvy v Chomutově. Zápasu navíc bude předcházet krátký seriál o přípravě obou týmů, podobný populárnímu pořadu 24/7, který natáčela televizní stanice HBO před zápasem Winter Classic v NHL.

První díl už Střešovice, které budou v utkání vedeny jako domácí celek, zveřejnily na svém Youtube kanále.

„Víme, že v Chomutově nás díky silné florbalové komunitě čeká fantastické prostředí. Záměrně jsme vybrali velmi prestižní utkání s Chodovem, abychom našim mimopražským fanouškům nabídli opravdu to nejlepší. Všichni se těšíme na skvělé utkání a pevně věřím, že Severskou výzvu ovládneme,“ říká prezident střešovického Tatranu Martin Vaculík o zápase, které bude přímým přenosem vysílat i Česká televize.

Radost s netradiční domácí arénou neskrývá ani kapitán Tatranu Milan Fridrich. „Zápasy mezi Tatranem a Chodovem jsou obzvláště v posledních letech asi tím nejlepším, co česká extraliga nabízí. Je skvělé, že se bude hrát právě v Chomutově, celý tým se tam těší a doufá, že se florbalové obecenstvo přikloní na jeho stranu,“ přeje si Fridrich.

Ví, o čem mluví – v Chomutově strávil na jaře víkend v rámci florbalového kempu, kdy si zatrénoval s místními mladými florbalisty. Právě Rookie Floorball, pořadatel akce pro florbalové naděje, je hlavním partnerem utkání.

Spokojeni jsou ale i v Chodově. Vůbec nevadí, že budou muset hráči cestovat namísto pár kilometrů v rámci Prahy o kousek dále, na sever Čech. „Chomutov je pro Severskou výzvu parádní volba. Myslím, že hráče i fanoušky čeká velký zážitek,“ komentuje nevšední místo konání derby největší hvězda Chodovských Matěj Jendrišák.

Florbalisté obou celků si budou měsíc před zápasem připadat jako filmové hvězdy. Po vzoru zámořské NHL je totiž budou v přípravě na prestižní utkání sledovat na každém kroku kamery. „Chtěli jsme vytvořit něco výjimečného a s naším marketingovým oddělením jsme vymysleli právě tuto cestu. Myslím, že se všichni fanoušci florbalu mají na co těšit,“ říká Vaculík s tím, že průběh příprav budou moci sledovat fanoušci na speciální facebookové stránce „Severská výzva“. Unikem je, že ji budou spravovat oba týmy dohromady.

Smutnit ze ztráty populárního zápasu ale nemusí ani pražští fanoušci. O svůj zápas nepřijdou – oba kluby pořádají na zápas autobusový zájezd. Z důvodů očekávané poptávky je možné koupit vstupenky v ceně 50 korun od pátku 26. října přímo v Městské SH Chomutov nebo přes oba týmy.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • WAU! napsal:

    Skvělej nápad supr video! Jen tak dále! Je skvělé že tatran se opravdu snaží získat fanoušky už video ze zápasu s SSK FUTURE bylo velmi povedené a tato spolupráce s Chodovem je určitě dalším dobrým krokem!

    Díky za oživení téhle šedé florbalové scény:)

  • Lukas Krejca napsal:

    Zatím to vypadá na super akci, držím palce!

  • Standa Gross napsal:

    sice běžně nepatřím k haterům, co odsoudí každou snahu o nějakou propagaci florbalu, ale to video je absolutní joke…co třeba se příště pokusit vytvořit něco vlastního a ne jen „kopírovat“ cizí nápady? tady odkaz pro ty, kteří by třeba považovali tuhle slátaninu za neskutečně originální šlágr: http://www.youtube.com/watch?v=fpgI5XACCsg peace out

  • Petr napsal:

    Skvely! Uz se tesim na 1.dil.. Zabery z kabiny, z treninku nebo ze soukromi hracu, to je neco, co chce videt kazdej fanda. Ze to nejsou schopny udelat fotbalovy nebo hokejovy kluby, co maji k dispozici desitky milionu je ostuda. Ze se nekdo necha inspirovat je normalni a to ze nekdo vymyslel videoklip s hudbou ze zapasu rozhodne neznamena, ze ho nesmi delat nikdy nikdo jinej.. Ja je chci moc a libi se mi 🙂

  • Venca napsal:

    A kdy se to hraje? Což je možná to nejpodstatnější. Supr nápad!

  • Petr napsal:

    15.11. od 19:00 v mestsky hale v Chomutove.. tam kde hraji Levhrati basketbalovou matonku 😉

  • david napsal:

    Video luxusní, fakt palec hore !

  • Bull napsal:

    Název slibuje atraktivní florbal „severského“ ražení. Se zeměpisem to asi nemá nic společného, neb Chomutov je spíš západně od Prahy 🙂

  • petis napsal:

    Výborný!!!

Napsat komentář

*