20. 3. 2013 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

ODPOČÍTÁVEJTE! Superfinále florbalu 2013 je PŘESNĚ ZA MĚSÍC!

 



20. dubna, Praha, o2 arena! Přesně po roce se vrací do nejmodernější haly v ČR vrchol florbalové sezóny. O titulech v AutoCont extralize mužů a extralize žen rozhodne podruhé jeden jediný zápas! Jako předskokan celého DNE, KDY FLORBAL PATŘÍ VŠEM bude finále ISOline Cupu krajských dorosteneckých výběrů.

Co už o celém dni víme? Zápas mužů bude mít start v 18:00 hod. Zápas žen odstartuje v 15:00 a zápas dorostenců od 12:50! Celá arena se otevře už ve 12:30! Budete tak mít dostatek času na florbalový veletrh či na další doprovodné aktivity!

Dorostenecké finále proti sobě postaví překvapení letošního zemského kola – Ústecký kraj, proti loňskému finalistovi – kraji Moravskoslezskému.

Ženská extraliga s největší pravděpodobností nenabídne reprízu Superfinále 2012, celky Herbadentu a Bohemians se v případě vítězství Chodova nad Židenicemi střetnou již v semifinále. Ze druhého semifinále pak vzejde Superfinalista, který si v o2 areně odbude svoji premiéru a to buď celek Vítkovic nebo Chodova!

Mužská AutoCont extraliga by si svoje úvodní Superfinále zopakovat mohla. Tým Vítkovic si suverénně poradil s Brnem a nastoupí tak proti celku Boleslavi. Tatran se pak v bitvě o Prahu střetne s Chodovem a nás tak bude čekat opravdové florbalové peklo!

Na co se můžete na SFF těšit už teď? Jedinečný doprovodný program plný překvapení, stánky s florbalovým vybavením, nervydrásající zápasy a na konec dne opět PÁRTY ŠAMPIONŮ v klubu Lávka! Pokud ještě nemáte svoje vstupenky na Superfinálový den neváhejte, 4. patro se otevře pouze v případě velkého zájmu a vstupenky do toho 1. jsou stále k dispozici na www.sazkaticket.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*