Už za pár hodin vypukne druhý díl seriálu s názvem bitva o Prahu, chcete-li pražské derby v semifinálové sérii mezi Tatranem a Future. Lepší výchozí pozici před druhým zápasem má Tatran. Právě klub ze Střešovic zvítězil v prvním utkání této série v poměru 5:1.
25. 3. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Druhé semifinále za asistence televizních kamer

 



Hlavní díl na úspěchu v prvním utkání má kromě Pahlena, také Tomáš Kafka a v neposlední řadě Marek Deutsch, který se “staral“ po celý duel o Dana Šebka, zřejmě největší hrozbu žluto-černého komanda. Druhý zápas se hraje stejně jako ten první, ve sportovní hale na Podvinném mlýnu, kde hraje celou sezonu své domácí zápasy Future.

Ten je však nyní hostujícím týmem. Tatran tak čekalo stěhování ze střešovické stodoly do nové, moderní haly. Nejen diváci v hale se mají na co těšit. Druhé semifinále, které se hraje ve středu od půl šesté, vysílá sportovní kanál české televize ČT 4 SPORT. Tím pádem si přijdou fanoušci nejen z Prahy a okolí na své.

Zápas bude bitvou nejen na hřišti, ale také na tribuně. Future bude chtít srovnat stav série a kdo jiný jim může pomoci, než fanoušci. „Dnes jsme předvedli ostudný výkon a Tatranu jsme to velmi usnadnili. Ale hraje se na tři vítězné zápasy a Tatran má nyní první,“ nechal se slyšet po prvním zápase trenér Future Jan Zahalka.

Future bude muset najít správný recept na překonání defenzívy Tatranu. Je otázkou, který z týmů udělá další krok směrem k finále. Pokud zvítězí úřadující mistr ze Střešovic, velmi se přiblíží finále. V případě výhry Future bude stav série srovnaný a začne se takřka od nuly.

Repríza loňského semifinále zaujme snad všechny zaujaté, ale i nezaujaté florbalové fanoušky. Mnozí odborníci si dávají otázku, jak se s osobním bráněním srovná kapitán a hnací motor Future Daniel Šebek.

V hale by měla být výborná atmosféra. První zápas této série navštívilo o víkendu přes šest set diváků. Zaútočí diváci na rekord play- off, případně celé sezony? Ten drží také tyto týmy, když ho utvořili ve vzájemném zápase v základní části.

„Určitě chceme vyhrát. Důležitá bude naše stoprocentní koncentrace. Očekáváme těžší utkání, než bylo to první,“ sdělil před druhým duelem kapitán Tatranu.

Foto: Vojtěch Žilka


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*