7. 3. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Třikrát zlomený nos! Už jsem psal LeBronovi, jestli mi půjčí masku, vtipkuje Kadoch

 



Sparťan Ondřej Kadoch v sezoně zřejmě dohrál. Po střetu s Jiřím Kolískem ze začátku 3. duelu čtvrtfinále play off s Tatranem má natřikrát zlomený nos. Ale nic nevzdává. Možná si nechá připravit ochrannou masku, rád by totiž co nejdřív nastoupil.

Odehrál 11 minut, pak se po jednom ze soubojů sesunul k zemi, chytil se za nos a sledoval, jak se modrá podlaha barví do ruda. Zápas pro oporu zadních řad Sparty skončil, následoval odjezd do nemocnice na Bulovku. „Bohužel, úder byl tak nešťastný, že ten nos mám zlomený natřikrát. Samozřejmě v nemocnici mi řekli, abych se vyhnul fyzické zátěži a byl v klidu,“ vypráví Kadoch smutně.

Transport do nemocnice proběhl hodně rychle, takže ani nebyl čas na setkání s Jiřím Kolískem, jehož hlavu trefil. „S Jirkou jsem nemluvil, ale kluci mi vyřídili, že se omlouvá,“ říká 23letý zadák.

Ondřej Kadoch

Spartě se po zranění opory obranných řad trochu rozpadla sestava. Trenéři točili beky, jak mohli a na konci zápasu dohrával vzadu i útočník Martin Chaloupka. Možná i proto Kadoch plánuje, že by i přes riziko zkusil nastoupit.

Zlomenina nosu nebo kůstek v obličeji není žádný med. Své o tom spousta fotbalistů a poslední dobou třeba i LeBron James. Však si také spoluhráči Kadocha dobírají, aby hvězdě basketbalové NBA do Miami napsal, zda by mu celoobličejovou masku nepůjčila. „LeBron mi psal, že ji ještě na zápas potřebuje…,“ vykládá s nadsázkou.

Tudíž si bude případně muset opatřit svou vlastní. „Zatím jsem si nezjišťoval, kde se tyhle masky dají sehnat a kolik stojí, ale všechno se ještě bude řešit s trenérem. Spíš se bojím, abych byl po tomhle zranění vůbec na hřišti platný,“ přemýšlí.

Luka Časar, Ondřej Kadoch, LeBron James

Luka Časar, Ondřej Kadoch, LeBron James

Sparta prohrává 0:3 na zápasy a sobotní utkání může být její poslední v sezoně. „Samozřejmě bych chtěl hrát, ale nos je po včerejšku hodně citlivý a bolí, takže si spíš myslím, že nenastoupím,“ odhaduje Kadoch.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*