Říjnová klubová akce EuroFloorball Cup bude bez úřadujících českých šampiónů ze Střešovic. I přesto bude mít v pánské části turnaje Česká republika zastoupení. Místo Tatranu zaujmou ostravské Vítkovice.
11. 6. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran na Pohár mistrů nejede. Do Lotyšska míří Vítkovice

 



Podle informací serveru Florbal.cz se Tatran účasti na Poháru mistrů zřekl z finančních důvodu. V letošním roce údajně chystá rekonstrukci sportovní haly ve Střešovicích.

Možnost být zařazeni do hlavního turnaje využily Vítkovice. „Na Pohár mistrů chceme jet z jednoho prostého důvodu, sbírat zkušenosti. O jiném cíli v našem případě nemůže být ani řeč,“ poznamenal vítkovický lodivod Radomír Mrázek.

Jeho tým totiž dozná do startu extraligy výrazných změn. Bude se muset obejít bez několika zvučných jmen. Navíc se dá předpokládat, že do kádru přijdou další talentovaní mladíci z vítkovické líhně.

„My se budeme soustředit na jednotlivá utkání. Ty papírově slabší musíme porazit a favority potrápit,“ logicky pronesl Mrázek.

Letošní ročník Poháru mistrů bude v říjnu hostit Lotyšsko. Na osmnáctém ročníku prestižního klubového turnaje bude kromě Vítkovic také startovat mistrovský ženský tým Herbadent SJM.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*