Jan Natov a Milan Fridrich. Foto: Milan Hospodka Jan Natov a Milan Fridrich. Foto: Milan Hospodka
1. 10. 2014 Superliga (6) KOMENTÁŘŮ

All Stars 2. kola extraligy! Šest borců, kteří zářili

 



Ještě než naplno odstartuje Pohár mistrů, je čas na vyhlášení nejlepší sestavy 2. extraligového kola. Zde je šest vyvolených, které vybrala redakce florbal.cz

All Star team - 2. kolo extraligy

All Star team – 2. kolo extraligy

VÍT VANÍČEK (Liberec)
odehraný čas: 65:00 / 4 inkasované góly / 29 zákroků

Postaral se o senzaci kola. Svými zákroky dlouho držel Liberec ve vedení, přestál pětiminutové oslabení a nakonec úřadoval i v dodatečných nájezdech. Pět z šesti zlikvidoval a zařídil pro svůj tým premiérové vítězství.

JAKUB HUBÁLEK (Vítkovice)
odehraný čas: 24:58 / bilance 0+1 / plus-minus +3

Sice nastupuje na hřiště až ve třetí vítkovické formaci, to pořadí ale vůbec nerozhoduje. Pětka s Hubálkem a Hájkem je momentálně zřejmě nejnebezpečnější sestavou extraligy. Šikovný zadák svým pohybem vytváří spoustu šancí a bylo tomu tak i na Vinohradech.

MAREK ŠTĚPÁNEK (Liberec)
odehraný čas: 29:33 / bilance 3+0 / plus-minus +1

Další strůjce nečekaného libereckého úspěchu. Nový kapitán je hodně vidět. Ofenzivně hrající zadák sice napoprvé neuspěl při trestném střílení, ale pak dal v během 78 sekund dva góly a nakonec vstřelil i rozhodující gól v loterii nájezdů.

JAN NATOV (Tatran)
odehraný čas: 18:27 / bilance 3+2 / plus-minus +4

Tatran se s Pardubicemi dlouho přetahoval. Pak to byl ale právě on, kdo vzal zápas do svých rukou. Ve druhé polovině zápasu nastřílel hattrick a před více než 1000 diváky si užil oslavy.

LUKÁŠ HÁJEK (Vítkovice)
odehraný čas: 19:08 / bilance 4+1 / plus-minus +3

Vítkovická jednička. Momentálně není v kádru mistrovského týmu florbalista, který by hrál ve větší pohodě. Hájek svůj tým na hřišti nováčka extraligy spasil. Když šlo do tuhého, pálil velmi přesně a svými čtyřmi góly rozhodl o vítězství 8:6 pro hosty.

JIŘÍ CURNEY (Otrokovice)
odehraný čas: 24:45 / bilance 2+3 / plus-minus +3

Jestliže mu první kolo nevyšlo podle představ, tak v Otrokovicích zářil. Bylo ho plné hřiště a v klíčových chvílích zařizoval rozhodující góly. Odpor Panterů zlomil při vlastním oslabení těžkou střelou po rychlém protiútoku.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*