Zklamaný Adam Šťasný. Foto: facebook Sokol Pardubice Zklamaný Adam Šťasný. Foto: facebook Sokol Pardubice
2. 3. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Stáli při nich všichni svatý, smutnil Krajcigr. Teď bude v Pardubicích prázdno

 



V pardubické šatně bylo po utkání s FBC Ostrava hrobové ticho. Myšlenky na play off si musel domácí tým nechat zajít. Prohra 4:7 v klíčovém utkání utnula pardubické sny. I letos se bude hrát jen o záchranu.

„Musíme přepnout. Úplně. Byli jsme na to nabuzený, ale teď se musíme zařadit úplně někam jinam a přejet je 4:0. Zavařit si to v play-down, to fakt nesmíme,“ věděl moc dobře Radek Krajcigr.

Zpackaný zápas ho nesmírně mrzel: „Plná hala, každý byl nervózní, nikdo nechtěl udělat chybu. Bohužel jsme ji udělali první my a hned několik. Nemyslím, že jsme byli hroší tým, od druhé třetiny jsme je přehrávali, ale…“, přemítal.

Štěpán Laja. Foto: facebook Sokol Pardubice

Štěpán Laja. Foto: facebook Sokol Pardubice

A pochválil hlavně Štěpána Laju. „Jejich gólman zachytal skvěle, chytil suprový věci. Jestli existuje nějakej Bůh, tak při něm opravdu stáli všichni svatý…“

Tak parádní návštěva byla zřejmě letos v Pardubicích naposledy. „Všichni pardubický diváci asi čekali, že vyhrajeme, na play down přijde o polovinu míň, čekám tak 200 diváků. Hra o záchranu nikoho nezajímá,“ hlesl smutně Radek Krajcigr.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*