2. 11. 2012 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Švédové opět vyučovali: Čechům utekl začátek a tak prohráli 3:11

 



Byla to tvrdá lekce z efektivity. Čeští reprezentanti podlehli v zahajovacím utkání turnaje EFT ve Växjö domácímu Švédsku 3:11. O výsledku bylo jasno už po 1: třetině, v níž tým Tre Kronor nabral 4gólový náskok.

Češi sice bojují o místa v kádru pro světový šampionát, to však Švédové také. A tak nebylo divu, že se před domácí publikem chtěli předvést. Bohužel pro český tým se už po 23 sekundách trefil za záda Tomáše Kafky křídelník Storvrety Henrik Stenberg a načal své galapředstavení. Ve 4. minutě zvýšil na 2:0 a v průběhu zápasu přidal ještě dvě trefy.

Marná byla česká snaha, i když byli svěřenci Tomáše Trnavského v prvním dějství aktivnější, z efektivity vyučoval domácí tým. Vyhrál ji 4:0 a kraloval hlavně gólman Viktor Klinsten.

Tomáš Sladký

Češi korigovali skóre až za stavu 0:5 díky Tomášovi Sladkému a další dvě branky přidali na konci 2. třetiny Matěj Jendrišák a Vojtěch Skalík.

Švédský výběr ale měl zápas pevně ve svých rukách a po českých gólech vždy kontroval. Češi opět tradičně doplatili na známý problém. Přechod na mezinárodní florbal jim pokaždé nějakou chvilku trvá. V úvodní třetině prohrávali souboje, Švédové byli rychlejší a efektivnější. Než se Češi rozkoukali, soupeř už vedl. Ve druhé polovině zápasu ale rozdíl mezi týmy nebyl tak markantní.

Výsledek:
Švédsko – Česko 11:3 (4:0, 4:3, 3:0)

Branky: 1., 4., 31. a 46. Stenberg, 16. a 39. Sundstedt, 20. J. Samuelsson, 30. H. Olofsson, 31. R. Eriksson, 50. M. Samuelsson, 54. Wallgren – 25. Sladký, 32. Jendrišák, 39. Skalík. Vyloučení: 2:4. Bez využití. Diváci: 751.

Švédsko: Klinsten – Nilsberth, M. Samuelsson, A. Karlsson, Egebrant, Wallgren, Quist, J. Larsson – Stenberg, J. Samuelsson, Malmström – H. Oloffson, Kanebjörk, Sundstedt – Julkunen, R. Eriksson, Enström – Kim Nilsson, K.J. Nilsson.
ČESKO: Kafka – Garčar, Vladař, Kološ, Suchánek, Chrápek, Brus – Ostřanský, Fridrich, Ondrušek – Sladký, Tomašík, Skalík – Rybka, Jendrišák, Zálesný – Koňařík, Šebek, Tokoš.

Foto: innebandymagazinet.se


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Tomáš napsal:

    Dobrá taktika jim neukázat vše nejlepší před MS

  • R napsal:

    Co v tomto vyberu dela Zalesny?!!!Delal jednu chybu za druhou a uz neni tak zadany hracem.Jde videt,ze pekne zlenivel a ani se nedivim ze hraje 2 swiss ligu.Mozna ani na tu nema.

  • eno nuño napsal:

    V první třetině jsme byli aktivnější?
    Když Švédové vedli o 2 či 3 branky a my sice drželi míček, tak jsme nebyli schopní efektivně rozehrát a pohled na naší hru byl v první třetině nehezký až nudný. Od druhé třetiny už to bylo sledovatelné, ale jakmile jsme dali gól, tak bylo vidět, že Švédové přestali utkání hrát „jen tak“ a zase zabrali a přidávali další branky.
    Ať už se s výsledkem 11:3 vymluvíte na cokoli, tak je nutno brát v potaz, že Švédové rozhodně nehráli celých 60 min do plných.

    Přeju zlepšení a proti Finům a Švýcarům předvést kompaktní výkon 🙂

  • fanda napsal:

    výsledek hovoří za vše a kdo ten zápas viděl jistě si dokáže udělat komentář sám. extraliga a špičkový florbal je stále velký rozdíl. stagnujeme.

  • Radomir napsal:

    Co to je za věta Češi opět doplatily na známy problém přechod na mezinárodní florbal . Však 11 hráčů hraje na mezinárodní úrovni . Proste jsme porad pozadu a par hráčů tam nemaj co dělat

  • oron napsal:

    Máte tam dva odstavce dvakrát.

    Jinak výsledek nííííc mooooc teda.

  • fanda napsal:

    na rozdíl od nás švýcaři remizovali s mistry světa – finy, což je jistě v kontextu velmi zajímavý výsledek. je načase, abychom některé hráče extraligy přestali plácat po zádech za kanadu a spíše vyžadovali jejich komplexnost, tzn. i plnění jejich obraných úkolů, napadání, vykrytí prostoru apod. příliš mnoho gólů jsme včera dostali ze střední vzdálenosti a navíc ze středu, prostor který musí pokrýt útočnici…

  • oron napsal:

    a kdo chytal?

  • fanda z Hrušova napsal:

    Těsně synci, ale těsně 🙁 Neni duležite zvitězit, ale kurde se zučasnit. No ni? Repre zduř.

  • Nicii napsal:

    ciiao

    Po první třetině 2:0
    a u obou byl ten zalesny co ma před barakem palmy a že pry že nema na patou ligu.. a ten kdo to komentoval předtim, tak sei zitta.. <3

Napsat komentář

*