8. 4. 2016 Superliga (7) KOMENTÁŘŮ

Pokračuje se! Boleslav vstala z mrtvých, v neděli bude sedmý zápas

 



Florbalisté Vítkovic na superfinálový sen zatím musí zapomenout. I když doma měli připravený mečbol a vedli po dvou třetinách 2:1, nakonec podlehli Mladé Boleslavi 3:4. Dramatická semifinálové série je srovnaná na 3:3 a rozhodne poslední, sedmý zápas v neděli.

Vítkovice měly jiné plány. Poté, co fantasticky otočily semifinálovou sérii s Mladou Boleslaví z 0:2 na 3:2, chtěly se v pátek rozloučit se svými fanoušky na posledním domácím utkání sezony vítězstvím. Poslední krok k postupu do Superfinále ale nezvládly.

Mladá Boleslav sice dvakrát prohrávala, ale z inkasovaných branek se dokázala oklepat a s postupem času otupila domácí euforický výkon a připravila Vítkovicím kruté rány. Na parádní kombinaci elitní formace, kterou zakončoval do prázdné brány Šebesta, odpověděl na začátku druhé třetiny Tomáš Chroust.

Pak Vítkovice využily přesilovku a do poslední části šly s těsným vedením 2:1. Jenže jak se blížil konec utkání, začal mladý tým kupit chyby. Krev do žil vlil hostům výborně hrající Pluhař, který vyrovnal na 2:2 a za 57 sekund už Curney slavil obrat na 2:3.

Pak přišla zřejmě nejhorší vítkovická pasáž v sérii, po dvou rychlých gólech se domácí tým nedokázal vrátit zpět do zápasu a pojistku přidal po parádním Novákově kontru ještě povedenější střelou Petr Salát.

Vítkovice sice brzy snížily na rozdíl jediné branky, dál už ale exceloval David Rytych, který dotáhl svůj tým do pokračování série.

Rozhodne se v Mladé Boleslavi v neděli. Před televizními kamerami začne sedmý zápas ve 13:15.

Šesté semifinále Tipsport Superligy:

VÍTKOVICE – MLADÁ BOLESLAV 3:4 (stav série: 3:3)


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

  • Jarda napsal:

    A zas a znova, tohle se prostě superfinálkem nahradit nedá…

    • Jirka Bareš napsal:

      Moje řeč, smrt superfinále! Marketingové důvody jsou víceméně pochopitelné, ale jako divák na to zvědavý nejsem. Můžu to stokrát chápat, ale srdci se poručit nedá

  • Fanda napsal:

    1100 divaku???? Kolik je oficiálni kapacita????

  • fanda napsal:

    těžko soudit , kdo z této dvojice si to zaslouží více…troufám si ale tvrdit, že ten , kdo viděl všechny zápasy by upřednostnil vítkovice, nehledě k tomu, že kdyby je v prvním zápase nezařízli rozhodčí…na sympatie, na kdyby se nehraje, nezbývá než ještě jednou držet palce. komu ? to je snad jasné !

  • KoKo napsal:

    Proč řešíte diváky a další maličkosti, když došlo k opětovné chybě sudího p.Mikuly(a to opakovaně, nejen při vyloučení,nedovoleného bránění).

Napsat komentář

*