Kladenští Kanonýři dělí dvě výhry od návratu do nejvyšší soutěže! Foto: Facebook Kanonýři Kladno Kladenští Kanonýři dělí dvě výhry od návratu do nejvyšší soutěže! Foto: Facebook Kanonýři Kladno
16. 4. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Baráž načalo vítězně Kladno

 



Vůbec nejdelší florbalovou sezonu absolvují účastníci baráže o superligu. Lépe do ní vstoupili kladenští Kanonýři, kteří vyhráli na Vinohradech 6:4. Další dva zápasy se uskuteční příští víkend na Kladně.

Hosté byli v úvodních dvou třetinách jasně lepší a po 40 minutách vedli vysoko 6:2. Domácí zapnuli až v závěrečné dvacetiminutovce, to už ale bylo na obrat pozdě.

Zuby si Vinohradští vylámali na skvěle chytajícím Cmíralovi, který si připsal 18 zákroků a v nejednom případě vychytal domácí střelce ve stoprocentní šanci. Kladno už náskok udrželo a úvodní duel baráže ovládlo 6:4. Favorizované Vinohrady tak mají za týden co napravovat.

Výsledek baráže o Tipsport superligu:

TJ Sokol Královské Vinohrady – FBC Kanonýři Kladno 4:6 (1:3, 1:3, 2:0)
Branky:
 6. Králík (Linhart), 29. Bína (Z. Stuchlík), 45. Linhart (Skřivánek), 57. Gregor (Linhart) – 4. Přívara (Nushart), 15. Prošek (Holčák), 16. Richtr (Gruber), 21. Klápa (Nushart), 34. Slivka, 36. Holčák. Rozhodčí: Nábělek, Štengl. Vyloučení: 0:1. Využití: 1:0. Diváci: 240.

Hvězdy zápasu:
*** Tomáš Cmíral
** Zbyněk Stuchlík
* Tomáš Nushart


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*