7. 3. 2013 Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Před koncem základní části SSL 1/2

 



SSL má v sobotu na programu poslední kolo základní části. Jak si stojí jednotlivé celky před posledním zápasem?

Storvreta IBK

1. Místo, 55 bodů, skóre 183:104

Obhájce titulu už má jisté vítězství v základní části. Poslední zápas tak může odehrát v pohodě. Do utkání opět  nezasáhne forvard Henrik Stenberg, jenž si odpykává trest za faul na Alexandera Rudda. V prvním zápase play-off však již bude trenérům k dispozici.

Poslední zápas: Karlstad IBF (venku)

IBF Falun

2.místo, 50 bodů, skóre 186:129

I o druhém místě je pravděpodobně rozhodnuto. Falun by musel předvést neuvěřitelný kolaps a zároveň Linköping svého soupeře rozdrtit rozdílem třídy, aby se dostal na druhou příčku. Zajímavý boj však svedou dva spoluhráči Rasmus Enström a Alexander Galante Carlström o vítěze kanadského bodování. Oba hráče dělí před závěrečným zápasem jediný bod.

Poslední zápas: Tyresö Trollbäcken (venku)

Linköping IBK

3. místo, 47 bodů, skóre 135:111

Třetí místo v tabulce bude Linköping hájit v posledním zápase proti Helsingborgu, který již ztratil naději na postup do play-off. Minimálně na semifinále věří svému týmu nejproduktivnější hráč Linköpingu Martin Karlsson.

Poslední zápas: FC Helsingborg (doma)

Pixbo Wallenstam IBK

4. místo, 46 bodů, skóre 158:132

Pixbo půjde do posledního kola s cílem udržet minimálně čtvrté místo, jenž zaručuje výhodu domácího prostředí pro první dva duely play-off. Lišky však své dva poslední zápasy prohráli, a i proto si budou chtít před další fází soutěže spravit chuť.

Poslední zápas: Jönköping (doma)

IBK Dalen

5. místo, 45 bodů, skóre 144:131

Celku, za který nastupuje český útočník Milan Tomašík, se závěr základní části příliš nepovedl. Z posledních pěti utkání dokázal zvítězit jen jednou a do tabulky si připsal jen pět bodů. Závěrečný zápas navíc odehrají na půdě Granla, které stále nemá jisté play-off.

Poslední zápas: Granlo BK (venku)

Warberg IC

6.místo, 44 bodů, skóre 134:112

Až na třetí místo se může teoreticky posunout Warberg při bodové ztrátě soupeřů. V posledním kole však nastoupí proti Caperio/Täby, které bojuje o zachování pozice pro vyřazovací boje.

Poslední zápas: Caperio/Täby (doma)

 

 


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*