2. 11. 2013 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Suchánkovi už dorazily do Švýcarska jeho věci. Dneska to bylo lepší, culil se

 



Patrik Suchánek se včera dostal do kuriózní situace. Jeho věci se totiž někde na trase Švédsko – Švýcarsko ztratily a obránce švédského Dalenu tak musel včerejší duel odehrát se zapůjčeným vybavením. Dnes už s vlastní výbavou sahal společně se svými spoluhráči po bodech.

Češi v zápase s Finy nepropadli. V úvodní části se dokonce dostali do vedení a díky zlepšenému výkonu ve 3. třetině mysleli na vyrovnání. Finové však nakonec těsné vedení uhájili a zvítězili o gól 6:5.

K vidění byl tvrdý florbal. Finové se uchylovali k důrazné hře a ostrým soubojům, ostatně tak, jak mají ve zvyku. „Rozhodčí to celkem pouštěli, ale tak se prostě na mezinárodní úrovni hraje,“ nechtěl si Patrik Suchánek stěžovat na tvrdou hru soupeře.

A uznal, že český tým oproti včerejšímu duelu se Švédskem zlepšil svůj herní projev. „Odehráli jsme mnohem lepší zápas než včera. Byli jsme lépe soustředění a hráli jsme agresivně,“ popsal prvky, které napomohly ke zlepšení.

Včerejší souboj se Švédy odehrál šikovný bek se zapůjčenými věcmi. Letecké společnosti totiž nedokázaly dopravit jeho vybavení do místa dějiště včas. „Včera jsem se cítil jako nahý. Neměl jsem nic svého – florbalka cizí, boty větší…“ pousmál se Suchánek.

[youtube]http://youtu.be/0CjOiQaT-40[/youtube]


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*